I söndags kväll hände något stort. Jag fick för första gången på 16 månader sova i en säng som inte låg på golvet. Alltså. I mitt sovrum. Andra sängar står ju normalt på ben. Och sådana har jag ju sovit i ett par gånger. Men inte hemma hos mig. Ni fattar.

Men nu har jag en riktig säng. Som liksom också är en himmelsäng. Det är för mycket gott på en och samma gång! Men jag har en del blåmärken och blodvite att visa på kampen som det innebar att få ihop detta åbäke (en 160 cm säng är inte fjäderlätt någonstans).

Men nu. Nu är det lite som himlen. Koja och mys och nära till fönstret och världen där ute och hårdare madrass och jag kan typ sova åt alla håll som helst. Silver har lite problem att hoppa upp dock. Det blev liksom så mycket högre till kelet.

Och så får ni träffa Dolly nu! Min provdocka som jag köpte på loppis i Övik i somras. Hon är så himla fin med turkos fot och lagom sliten och nu har hon fått lite bling med.

Mycket nöjd är jag. Vad tycker ni?

8 svar

  1. WOW! superfint, jag avlider av avund, precis så som jag vill ha……
    vart köpte du sängstommen till din himmel? kostar?
    MÅSTE HA NUU nu NU!
    <3

    hurra för dig som inspirerar så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sorgen över att nu är det slut

I år slår den hårt. Post-vacation-blues. Efter-semester-depressionen. Upplevelsebaksmällan. Sorgen över att nu är det slut. Jag har nu varit inlåst (mer eller mindre frivilligt på

Sex ställen jag syns och hörs just nu

I och med släppet av ”Yrke: Influencer” så har jag ju blivit intervjuad lite här och där om boken!Nyhetsmorgon har ni ju redan sett och

Varför ska du ha ett personligt varumärke?

Varför ska du ha ett personligt varumärke?

Vad är personligt varumärke för något? Vad består det av och varför ska man ha ett? Vill du jobba som influencer eller marknadsföra ditt företag