Åtta delar av mig

Åtta delar av mig

Snott av Ellinor.

Civilstånd: Sambo med långeman C. Vi har snart varit tillsammans i två år (nyårsafton) och bott ihop i 20 månader.

Familjeliv: Familjen är rätt utspridd. Min ”riktiga” familj bor kvar uppe i kalla Norrland *sakna*. Min pappa bor dock här i Borås, och vi har efter långt om länge börjat återuppta vårt umgänge. När det gäller att skapa egen familj så hoppas jag det inte dröjer alltför länge. Jag har hittat rätt man, jag ska bara gifta mig med honom först. 😉

Arbetsliv och studier: Utbildad medieproducent, vad du det betyder. Har varit sjukskriven från feb-nov, jobbar nu halvtid som webbdesigner.

Resplaner: Först och främst hem till Norrland över jul, sedan blir det New York till våren, förmodligen i april.

Bloggeriet: Har bloggat sedan juli 2001, då på engelska. Sedan maj 2005 på svenska. Väldigt frekvent de senaste två åren iaf.

Skönhet och förfall: Arbetar på skönheten. Jag försöker skaffa mig en sundare livsstil, är viktväktare och tränar regelbundet. Hade ett riktigt uppsving i somras i mitt intresse för kläder och smink, det har dock mattats av något i vintertröttheten.

Nöjen och uteliv: Är för gammal för krogen börjar jag känna. Föredrar restaurang eller en mysig bar/lounge framför stökig nattklubb. Eller varför inte en god middag hemma med vänner och en flaska vin?

Vänner: Har några nära vänner som är rätt utspridda över landet. Inte så många bekanta, orkar inte slösa tid på ytliga bekantskaper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

What I did last weekend.

Förra helgen var jag bjuden på kalas. Det var AT som fyllde år och då vet man att det blir ett bra kalas, maken till

Att bygga ett trädäck

I flera somrar nu (eller de fyra som jag bott här) har jag längtat efter att ha ett trädäck i trädgården. På verandan har jag

Att coacha en deltagare i årets Robinson

Hanna är en av deltagarna i årets Robinson! Och en av mina coachingklienter! Hanna mailade mig i oktober förra året på jakt efter en coach.