Åtta delar av mig

Åtta delar av mig

Snott av Ellinor.

Civilstånd: Sambo med långeman C. Vi har snart varit tillsammans i två år (nyårsafton) och bott ihop i 20 månader.

Familjeliv: Familjen är rätt utspridd. Min ”riktiga” familj bor kvar uppe i kalla Norrland *sakna*. Min pappa bor dock här i Borås, och vi har efter långt om länge börjat återuppta vårt umgänge. När det gäller att skapa egen familj så hoppas jag det inte dröjer alltför länge. Jag har hittat rätt man, jag ska bara gifta mig med honom först. 😉

Arbetsliv och studier: Utbildad medieproducent, vad du det betyder. Har varit sjukskriven från feb-nov, jobbar nu halvtid som webbdesigner.

Resplaner: Först och främst hem till Norrland över jul, sedan blir det New York till våren, förmodligen i april.

Bloggeriet: Har bloggat sedan juli 2001, då på engelska. Sedan maj 2005 på svenska. Väldigt frekvent de senaste två åren iaf.

Skönhet och förfall: Arbetar på skönheten. Jag försöker skaffa mig en sundare livsstil, är viktväktare och tränar regelbundet. Hade ett riktigt uppsving i somras i mitt intresse för kläder och smink, det har dock mattats av något i vintertröttheten.

Nöjen och uteliv: Är för gammal för krogen börjar jag känna. Föredrar restaurang eller en mysig bar/lounge framför stökig nattklubb. Eller varför inte en god middag hemma med vänner och en flaska vin?

Vänner: Har några nära vänner som är rätt utspridda över landet. Inte så många bekanta, orkar inte slösa tid på ytliga bekantskaper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fem grader i vattnet och tusen i själen

Vinterbad alltså. Vem kom på en sådan tokig sak? Det är verkligen heldumt. Och helt underbart. Sara och Katta var ju och hälsade på mig

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!