Avundsjuk på nånting som inte finns!

Avundsjuk på nånting som inte finns!

Om du tror att bilderna på reklampelarna och i tidningarna är på riktigt, think again. Låt mig presentera before and after – undret som är retuschering. Gå in på portfolio, sedan before/after. Du kommer garanterat må bättre efteråt. Denise Richards har nästan skägg! *tihi* Och OOPS, halva Nicole Ritchie försvann!!

060214-beforeafter.jpg

8 svar

  1. Ja, söte tid… nu mår jag som en prinsessa igen och kan gå ut med huvudet högt!
    Tack för tipsen om den sidan. Tar mig nog en titt emellanåt när jag behöver ryckas upp en aning!

    Ciao

  2. Jösses! Man tror ju knappt att det är sant. Tänk vad sjukt att man ser dessa bilder i tidningar och faktiskt tror att människor set ut så. Hoppas det är ok att jag länkar till den sidan från min blogg… Måste blogga om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Underbara Clara La Linda

En kväll i Umeå med kollegorna

I tisdags tog jag bilen och åkte på utflykt till Umeå. Här i norr duggar inte möjligheterna att träffa en massa härliga bloggkollegor på samma