Igår tog jag resväskan och kompassen och passet och gav mig ut på den evighetslånga resan från Nacka till Sundbyberg. Det kändes litegrann som att jag reste över ett hav, när i själva verket det bara var en timmes resa med en massa olika färdmedel över halva Stockholm.

Men OJ vad det var värt det. Jag har, trots att jag och Jessica varit vänner i snart två år, aldrig varit hemma hos henne. Det vill säga innan igår. Och så fint hon hade det! En lägenhet som tagen ur en inredningstidning och en enorm inglasad balkong där hon hade dukat upp till middag för mig, Malin och Hanna. Det blev bubbel och kycklingspett och halloumisallad och mumsfillibabba vilket kalas!

Det skålades och skvallrades och dansades innan vi åkte in mot Söder. Damerna skulle nämligen ut och svira sina lurviga på lokal. Jag, som fortfarande är lite känslig för det här med trånga utrymmen och folksamlingar, valde att gå hem och kramas med Den Skäggige Mannen istället. Inte en helt dum lott det heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Dimma över byn

Man skulle kunna tro att det inte går att vara ledsen med de här omgivningarna. Och nej, när Moder Jord bjuder på dimma och en

Bokfest för “Gör skillnad” på Bee urban

Jag var ju i Stockholm förra veckan (igen) och lyckades tajma in besöket med releasefesten av Marias, Emmas och Johannas sprillans nya bok – ”Gör skillnad – från klimatångest till handlingskraft”.

Jack på Sommarhemmet

Sommarhemmet

När julisommaren precis kickat igång, närmare bestämt den tredje, åkte jag och Maricel ut till Sommarhemmet. Sommarhemmet är en ljuvlig gård från 1922 som drivs