We Are Influencers är tillbaka!

Äntligen är We Are Influencers tillbaka med en ny säsong! Jag har några riktigt bra gäster på ingång och är SÅ pepp på att få dela med mig av avsnitten.

I det första avsnittet för hösten bjuder jag på ett samtal med en kvinna som jag bara tycker är fantastisk. Hon heter Camilla Hamid och är personen bakom varumärket ”My Kitchen Stories”, boken ”Baka utan ugn” och numera även appen ”Bakakuten”.

Jag tycker draget med appen är genialt, jag tjatar ju hela tiden om att jag tycker influencers ska ta större kontroll över sin egen affär och göra business med sin egen publik och detta har ju verkligen Camilla gjort här. Så bra!

Det här poddavsnittet spelade vi in när jag var nere i Stockholm en vecka i augusti och då hade inte nyheten om appen släppts så tyvärr pratar vi inte om den men en massa annat spännande OCH viktigt!

Som hur hon från början aldrig visade upp sig själv på bild i sina kanaler för att hon var rädd att ta emot hat för att hon är muslim. Det är helt sjukt hur mycket skit människor får ta på grund av sin religion och jag insåg (åter igen) hur privilegierad jag är. Det är så viktigt att lyssna på andras historier och jag växte genom mitt samtal med Camilla.

Men ibland så kan det också bara handla om hur man samlas kring något så enkelt som att man älskar tårtor.

Lyssna i din poddapp eller här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Hittils gillar jag Bakakuten. Gjorde en kladdkaka som blev farligt god.
    Gillar skarpt funktionen där man söker råvaror. Appen och jag lär nog bli goda vänner under hösten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara. Idag bjussar jag nämligen på en sån där ”realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om.

Att gå från ett blankt papper

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Jag ligger på rygg i sängen med datorn på magen. Katten snarkar bredvid och

We Are Influencers är tillbaka!

Äntligen är We Are Influencers tillbaka med en ny säsong! Jag har några riktigt bra gäster på ingång och är SÅ pepp på att få