Äntligen är We Are Influencers tillbaka med en ny säsong! Jag har några riktigt bra gäster på ingång och är SÅ pepp på att få dela med mig av avsnitten.

I det första avsnittet för hösten bjuder jag på ett samtal med en kvinna som jag bara tycker är fantastisk. Hon heter Camilla Hamid och är personen bakom varumärket ”My Kitchen Stories”, boken ”Baka utan ugn” och numera även appen ”Bakakuten”.

Jag tycker draget med appen är genialt, jag tjatar ju hela tiden om att jag tycker influencers ska ta större kontroll över sin egen affär och göra business med sin egen publik och detta har ju verkligen Camilla gjort här. Så bra!

Det här poddavsnittet spelade vi in när jag var nere i Stockholm en vecka i augusti och då hade inte nyheten om appen släppts så tyvärr pratar vi inte om den men en massa annat spännande OCH viktigt!

Som hur hon från början aldrig visade upp sig själv på bild i sina kanaler för att hon var rädd att ta emot hat för att hon är muslim. Det är helt sjukt hur mycket skit människor får ta på grund av sin religion och jag insåg (åter igen) hur privilegierad jag är. Det är så viktigt att lyssna på andras historier och jag växte genom mitt samtal med Camilla.

Men ibland så kan det också bara handla om hur man samlas kring något så enkelt som att man älskar tårtor.

Lyssna i din poddapp eller här!

6 svar

  1. Hittils gillar jag Bakakuten. Gjorde en kladdkaka som blev farligt god.
    Gillar skarpt funktionen där man söker råvaror. Appen och jag lär nog bli goda vänner under hösten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Digitalisera din kunskap

Den frågan jag fått flest gånger de senaste två veckorna är utan tvekan denna:

”Hur gör du dina webinar och kurser online?”

Det är en läskig tid just nu. Många av oss går igenom prövningar, både fysiskt men främst mentalt. Inget är som det ska. Kanske är du osäker på om du får behålla ditt jobb. Kanske kämpar din business för att överleva.

Nytt köksbord

Mitt nya, handgjorda köksbord!

Ända sedan jag flyttade in i huset i somras har jag drömt om det, det perfekta matbordet. Stort skulle det vara. Och rufft. Rått. Gärna

Övik

Hemvändaren – nu händer det!

Jag berättade ju här på bloggen för ganska precis en månad sedan att jag bestämt mig för att flytta hem till Övik – men inte