#bbmeet

Igår var det dags för Better Bloggers andra ever #bbmeet. Det första ägde rum i våras och det kan ni läsa mer om här. Ett #bbmeet är liksom en liten AW då medlemmarna i Better Bloggers träffas, nätverkar och lär sig ett och annat om branschen.

#bbmeet

#bbmeet

#bbmeet

Det bjöds på bubbel och jag och Johanna, som äger butiken där vi var, pratade lite om varumärke vs person, hur man bloggar bäst som företag och var man sätter sin egen integritetsgräns. De fina medlemmarna lyssnade ivrigt och bland annat Marja berättade lite hur hon tänker kring sin blogg Baka Sockerfritt.

#bbmeet

Johanna är ju smyckesdesigner och hennes kugghjulshalsband är så himla drömmigt.

#bbmeet

#bbmeet

Så underbart kreativa, drivna och braiga kvinns!

#bbmeet

#bbmeet

Tack Johanna för ett finfint värdskap och er ljuvliga medlemmar för att ni kom!

4 svar

  1. men åhh så fint! nu önskar man att du blogg-gudinnan-of-the-universe istället bodde i malmö så alla dessa fab meetups var här! och så vill jag tacka dig för allt arbete du lägger ner på BB. Jag tog steget och köpte ju egen domän och webhotell och vilket bloggpepp det medförde!

    1. Tack snälla för dina fina ord! Jag funderar på att försöka få till en meetup i Malmö och GBG med, men det ju förutsatt att det finns intresse! Ska se över detta! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

42. Svaret på allt.

42. Känns ungefär som 41. Fast kanske lite bättre. Jag ser fram emot 42. Om de senaste två åren, de efter 40, får vara någon

Sex ställen jag syns och hörs just nu

I och med släppet av ”Yrke: Influencer” så har jag ju blivit intervjuad lite här och där om boken!Nyhetsmorgon har ni ju redan sett och

Tatuering styvmorsviol

Styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp