Tillskott till familjen!

Tillskott till familjen!

Jag är så nervös! Så pepp och laddad och nervös!

För imorgon åker jag ner till Stockholm för att hämta hem vår alldeles nya familjemedlem – Luna!

Luna

Egentligen kommer hon inte förrän på tisdag men jag och mamma åker ner lite tidigare för att få en dos av storstan och jag ska passa på att fylla i några tatueringar hos Emilia och äta middag med Sanna.

Men ja, vi blir snart 9 i familjen (5 höns, Leia, Sixten, jag och Luna) – Leia och Sixten ska få en lillasyster!

(Egentligen hatar jag när folk refererar till djur som människor och barn men låt en kvinna leva lite.)

Luna – som hittills kallats Lady (men jag kände att Lady och Leia var upplagt för katastrof) – har bott hela sitt liv på ett shelter i Grekland. Jag har adopterat henne via föreningen Grekiska Gatuhundar och på tisdag kommer hon till Sverige tillsammans med ett gäng andra hundar som också fått nya hem. Lite kul är det ju att både Leia och Sixten också är från Grekland men helt andra platser och organisationer.

Du kommer så klart få lära känna Luna närmare men nu vill jag bara dela med mig av PEPPEN!

Så länge – om du har några frågor om att adoptera djur, ställ dem i kommentarsfältet så kan jag svara i ett framtida inlägg!

Vill du veta mer om hur det gick till när jag adopterade Leia, kika på den här videon!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

kommentarer

Ett svar

  1. ÅH HERREGUD SÅ FIN. Jag har blivit kär i Kara https://hundarsokerhem.se/hund/kara/, men vi KAN inte ta henne nu. Det svider i mig av bara tanken men vi måste få utrett om hela vår lägenhet är full av mögel först och sedan ta oss härifrån. Men såg henne och det smällde till i hjärtat på mig. Ser så mycket fram emot att höra mer om Luna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Omplanteringssöndag.

För någon helg sedan, när det var vår en liten stund, passade jag och mamma på att plantera om alla blommor som kämpat sig igenom

Tänndalen

På Hamrafjället i dimman

Å ena sidan – antiklimax på grund av snuvad på magisk utsikt på grund av dimma. Å andra sidan – att vandra i dimman genom

Hallå vecka tolv!

God måndag kväll! Sista kvällen i Övik för den här gången och jag sitter och bloggar i sängen medan mamma sussar på andra sidan rummet.