Telefonen ringde precis som jag skulle iväg och handla middag och en tjej presenterade sig som marknadsundersökare från nått förkortningsföretag. GWF? GFV? GRT? Don't remember. Iaf. I vanliga fall brukar jag lägga på fortare än kvickt när det vankas undersökningar (på en skala från ett till fem, hur nöjd är du med din disktrasa?) men när hon erbjöd en ersättning på 300 kr plus presentkort på kläder så bestämde jag mig för att fortsätta lyssna.

Så nu har jag lyckats anmäla mig till en marknadsundersökningsdiskussion på måndag. En grupp på 6-7 personer ska diskutera klädshopping i 1,5 timme och dessutom får vi mat under tiden. Släng in ett glas vin så har vi en kväll med flickorna på stan! En betald sådan!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ruckelrunda

Sara blev rastlös. ”Jag vill ut och köra bil!”. Jag hade sett ett hus i Sörgissjö som precis kommit upp på Hemnet och tänkte att

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!