Bilder från bröllopet!

Bilder från bröllopet!

Bilderna från Jessica & Hans bröllop, de lite mer konstnärliga dårå. 😉

12 svar

  1. Jag har varit fotograf på bröllop två gånger. Måste säga att du är jätteduktig på att fotografera och komma på spännande vinklar. Många fina kort var det!

  2. Personlig och rolig bildserie med många tjusiga och detaljbilder som det inte är alla förunnat att ha blick för. Starkt jobbat gumman!

  3. Oj vilka vackra bilder!! Så proffsiga! Du skulle få fota på mitt bröllop alla gånger (om jag nu någonsin hittar drömprinsen).

    Sedan till en helt annan sak- jag måste fylla i Namn, email adress och URL varje gång jag ska kommentera trots att jag klickat i Yes vid Remember me. Är det någon bugg hos dig eller är det jag som har tjall på datorn?

  4. Tack Nettan!

    Åsa, klart jag ställer upp! 🙂 Och det är nån bugg på din dator tror jag, här funkar det fint, men jag hade samma problem på min gamla dator. Nått problem med cookies.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad hände med Greta?

Greta var min andra kyckling nånsin. Hon kläcktes en dag efter Rosita i kläckaren i köket hemma i Eldsmark den 15 juli, 2020. Det var

Jag har blivit moster!

Jag har blivit moster!  I onsdags kväll kom han, via akut kejsarsnitt (allt gick bra egentligen, han försökte bara komma ut på ett extra bökigt

8 bilder runt vecka 8

Idag är det den 21 februari och vi är precis en vecka ifrån att lämna även februari till handlingarna. Galet hur fort tiden går just