Bingolös men glad ändå!

Bingolös men glad ändå!

Men asså. Nu är det tredje måndagen i rad jag är på bingo night på Tortilla Flats, och jag har FORTFARANDE ingen vinst i bagaget. Jag börjar ana konspiration.

Dock var det så klart ändå lika kul som vanligt. Igår hade jag till och med lyckats få med mig amerikanerna till jippot! Complimentary tequila (jag drack en på samma tid som Tristan sänkte tre), snuskiga referenser till i stort sett alla nummer av bingoutroparen, fina vänner och frozen margaritas. En hel massa skäl att älska måndagar!

Med Jessica och Mark pratandes bakom ryggen var Elin glad ändå!

Marie, jag och Tristan kramades.

Se så vacker symmetri. Men inte fan betydde det vinst för det.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast ”Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.

109. Om vikten av integritet som influencer med Amilia Stapelfeldt

Du kanske känner igen henne från Big Brother eller hennes video om antivaxxers som gick viral på Instagram härom veckan? Trots detta ärAmilia Stapelfeldtallt annat än van att stå framför kameran.Med en bakgrund som politiskt aktiv …

Angeliqa

Sedan jag förra veckan fick reda på att Angeliqa inte finns längre har jag befunnit mig som i ett vacuum. Det känns som att allt

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!