Bokmässan 2018

Foto: Madeleine Wejlerud

Vilket jädra kalas!

Det är måndag och jag är fortfarande helt golvad efter alla intryck, alla otroligt inspirerande samtal och alla lovord jag fått under de senaste dagarna. Även om jag var överväldigad och väldigt trött bitvis så är jag så tacksam över varje minut och varje möte.

Ni som kom fram och sa att ni tyckte om boken och att den hjälpt er – det är ni som är min största inspiration!

Jag kommer hela tiden tillbaka till varför jag startade Better Bloggers för fyra år sedan, det var för vi skulle prata med varandra om vårt jobb så att fler skulle våga ta steget och leva sin dröm och sin passion. Och varje gång jag fått höra att jag bidragit till verklig skillnad i någons liv, det är så stort att jag liksom inte kan ta in det. Så jag tar in litegrann varje gång. Och det ger mig sådan energi! TACK!

Bokmässan 2018

Foto: Madeleine Wejlerud

Det här är en av mina bästa platser på jorden – på scenen. Jag fick höra att man gjort en undersökning om folks största rädslor i livet och där kom ”tala inför folk” på plats ett – på plats två kom DÖDEN.

Jag fattar inte det, haha! Här får jag energi och jag får prata om något jag brinner för och något jag verkligen kan, det bästa som finns!

Bokmässan 2018

Så tack Bokmässan och MEG och Brombergs för att jag fick insupa kunskap, energi och kärlek under dessa dagarna tre, jag kommer leva på det hela året!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

ny tatuering och ny vovve! | vlogg

Häng med till Stockholm när jag tatuerar mig, poddar med PT-Fia och besöker Rosendals trädgård med mamma. Men egentligen är det ju bara upptakten för

We Are Influencers är tillbaka!

Om du varit en uppmärksam person de senaste två veckorna så har du märkt att We Are Influencers är tillbaka! Whee! 🎉 (För dig som