Föreläsningsfredag!

Igår gjorde jag något som är VÄLDIGT ovanligt för mig; jag klev upp tidigt. Jättetidigt. 04.30. Alltså HALV FEM. Det är bisarrt jävla tidigt. 

Anledningen var att jag skulle åka till Strängnäs för att föreläsa på en företagarfrukost på Strängnäs Business Park! Minglet började klockan 07.00 och ca 07.45 skulle jag stå på scenen. Det gick faktiskt förvånansvärt bra alltihopa – att ta sig upp, duscha, fixa sig och komma iväg i tid. Men igår kväll var jag helt nedmölad i huvudet och somnade typ 21, vilket nog var bra med tanke på att jag skulle sitta på ett tåg kvart i åtta i morse.

Väldigt härlig frukost var det i alla fall och jag hade många intressanta samtal efteråt, bland annat med en kvinna som driver ett instagramkonto om garage. Så vansinnigt nördigt, jag älskar det.

Hörrni! Min bok har ju kommit! Från tryckeriet! Nu finns den på riktigt! Det är så jädra knäppt och fantastiskt och igår efter lunch åkte jag till förlaget för det var dags för signering! Bara det liksom. “Signering”. Hihi.

Det är ju i alla fall så här att när man skrivit en bok så ska det göras PR för den. Alltså ska min bok skickas till ett antal personer, i mitt fall ett gäng influencers, som jag hoppas ska tycka om den och kanske vilja lyfta den i sina kanaler! Så jag satt och skrev personliga meddelanden i, och signerade, sisådär 60 böcker igår. Det tog sin lilla tid men det var SÅ kul! Att först och främst få TACKA alla dessa människor som inspirerar, inte bara mig, utan hundratusentals andra, varje dag – men min egen bok! Det känns så himla bra.

Så nu ligger de här böckerna på lådan och på måndag släpps den till allmänheten. Inte utan att man är en aning nervös.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

13 svar

  1. Det måste vara en ljuvlig känsla att signera sin egen bok som man jobbar med under en längre tid 😀 Så kul! Jag ser fram emot att läsa den. Såg att den nu fanns på adlibris, måste beställa den direkt! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Logfest

8 bilder från vecka 28

Hallå kompisar! Hur mår ni i värmen? Jag sitter i uterummet och har öppnat upp alla glasväggar men luften står helt still och jag rinner

Vår i trädgården

Glad påsktorsdag!  Hörrni jag är frisk! Prisa gud! Inte nötkärnefrisk, jag har fortfarande en riktigt irriterande hosta men ingen feber och inget snorande, det är