Blomsterpill och meditation

Hej vänner. Jag är så trött att jag ser i kors. Även om jag försökt använda helgen till återhämtning (hur man nu tror att man ska klara av att återhämta sig och jobba samtidigt?!) så är jag fortfarande supertrött.

Jaja, imorgon bitti ska jag vara med i Nyhetsmorgon klockan 07.45 och prata om min bok! Alltså hur pepp??

Men det är då, nu tänkte jag vi skulle kika på en supermysig grej som vi gjorde på Winter Workation i Åre – en workshop i blomstermandala!

Dag 3 - 180130 - Blomsterpill med Hanna

Med oss på resan hade vi Hanna Wendelbo som är designer och blomsterkreatör och en av hennes tjänster är att hon håller workshops i hur man gör mandalas med blomblad!

Dag 3 - 180130 - Blomsterpill med Hanna

Vi möttes upp i yogastudion på Holiday Club Åre där ljuset kommer in på det mest magiska sätt. Hanna hade köpt med sig två fång blomster och efter att hon berättat lite kort om hur vi kunde tänka så fick vi köra igång.

Dag 3 - 180130 - Blomsterpill med Hanna

Första steget var att varsamt plocka isär alla beståndsdelar av blommorna, alla blomblad, pistiller och blad. Pilligt men otroligt lugnande.

Dag 3 - 180130 - Blomsterpill med Hanna

Jag bestämde mig för att göra ett hjärta av mina blommor. Jag tror jag använde tre blommor till detta så det krävs inte alls mycket material för den här hobbyn.

Dag 3 - 180130 - Blomsterpill med Hanna

För att göra det lätt för mig så gjorde jag bara en halv mandala, sedan fotade jag den och använde en app för att spegla den. Och så här blev resultatet:

Fiiint va? 🙂

Dag 3 - 180130 - Blomsterpill med Hanna

Det här var en sjukt meditativ och kreativt utmanande workshop som verkligen slog an hos mig. Ett plus för färgglatt och luktar gott!

Dag 3 - 180130 - Blomsterpill med Hanna

Jeanette gjorde en superfin mandala och passade på att sniffa lite på blommorna. Vår egen Ferdinand.

Dag 3 - 180130 - Blomsterpill med Hanna

Jag kommer helt säkert att göra om detta hemma vid något tillfälle. Kreativ meditation, vilken grej!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sista veckan i april.

God tisdag vänner! Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här

Första kyssen och en månad i Rom?

Reklamsamarbete med EF Jag var nyss fyllda 15 när en pojke kysste mig första gången. Jag hade sneda tänder (min tandställning kom på plats ett

Smygrelease av “Yrke: Influencer”

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer” Nu är den här. Nu finns den på riktigt och där ute i världen för folk att köpa och