Skeppsmalen i solen

Förra helgen när Sanna och Emilia var här så gjorde vi en miniutflykt till Skeppsmalen på söndagen. Vi var alla tre rätt sega och ville egentligen inte alls röra oss utanför dörren men när solen kikade fram gastade Sanna något om ”sooool” och att ”ge sig hän” så vi drog på oss mössorna och solglajjorna och packade in hundar och människor i bilen och drog ut mot havet.

190224 - Skeppsmalen med Sanna & Emilia

Skeppsmalen är en av mina favoritplatser på jorden och trots att jag bor typ 20 minuter därifrån så är jag där alldeles för sällan. Det är ett litet gammalt fiskesamhälle där de röda båthusen ligger uppradade i viken. Så underbart vackert!

190224 - Skeppsmalen med Sanna & Emilia

Det blåste så mycket att Leias öron ställde sig rakt upp!

Skeppsmalen

Och så går man uppför en backe och där möts man av den här vackra fyren! Och sedan breder havet ut sig framför en.

190224 - Skeppsmalen

Vår egen lilla sjöjungfru Emilia i adidasmysisar. Samma fast olika liksom.

2019-02-24 14.19.05

Och vackraste Selma! Lite vindbiten men ändå glad.

190224 - Skeppsmalen med Sanna & Emilia¨

<3

190224 - Skeppsmalen med Sanna & Emilia

Skeppsmalen bjuder på klippor så långt ögat kan se, dock var det ej optimala förutsättningar för klippskuttande pga snorhalt.

190224 - Skeppsmalen med Sanna & Emilia

Det här är min favoritvy i världen. När bergen lägger sig i lager och blir ljusare och ljusare ju längre bort de är. <3 Så där satt vi och filosoferade en stund och sedan höll vi på att blåsa bort så då åkte vi hem igen.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad ska man tro på?

Innan sommaren var jag på begravning. Det var min mammas farbror som gått bort efter en längre tids sjukdom så dödsfallet var inte oväntat. Jag

Att jobba digitalt – mina bästa verktyg

Världen är konstig just nu. Jag har i stort sett slutat följa nyheterna för jag blir knäpp av alla enorma rubriker och hysterin som är

Att stå i studio

Nån vecka eller två innan jul så ställde jag mig framför kameran i en studio för första gången på evigheter. Sist var förmodligen när jag