Bonjour à Nice!

Bonjour à Nice!

Har kommer en liten halsning fran Nice pa den harliga franska rivieran! Det ar ca 30 grader varje dag, jag rinner bort! Vi kom hit igarkvall och at en brakmiddag pa en restaurang langs med Promenade des Anglais, promenadgatan nere vid medelhavet. Det var Frankrikes nationaldag igar sa fyrverkerier och firande var inte att spara pa. Notan for var middag slutade pa 1800 kr! DA vet man att man ar pa semester.

Hittills har vi besokt 5 lander pa 4 dagar, inte illa! Danmark, Tyskland, Osterrike (uuunderbar natur), Italien och nu Frankrike.

Maste sluta nu, det tar mig 5 minuter att skriva en mening for tangenterna ar inte dar de ska vara!!! Full reseberattelse ar att hamta nar jag kommer hem! Nu ska vi ata Brunch och shoppa lite!

Au Revoir!

Ett svar

  1. Hej tjejen!

    Låter riktigt riktigt skönt!!! Här hemma håller värmen i sig, har vart några välbehövliga skurar dock!

    Ta nu massor av bilder så vi får se hur ni haft det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nyhetsmorgon

Datasaker på nyhetsmorgon

Hej hörrni! Imorse var en spännande morgon (och en tidig sådan) – jag var nämligen med på Nyhetsmorgon och pratade om min bok – ”Yrke:

Fabulous co-working

Kollegor. Många företagare tycker att det är en av de jobbigaste bitarna med att vara egen. Att man inte har några alltså. Ensamheten och allt

Mål för entreprenören och lifvet 2019

Jag vet att du är mitt uppe i julstöket just nu men jag tänkte ändå börja lite smått med att blicka framåt, en sisådär åtta