P1300683 P1300692

Ibland får man precis det man behöver. Som tacos, rosébubbel (som råkade vara lite skakat och således blötte ner hela köket och hela mig) i muminmuggar, åska och spöregn, levande ljus, Dumle, te och hårkli.

Detta var nämligen precis vad som stod på menyn när jag och Siri hälsade på Sanna som då hade bott i Stockholm i ganska precis tre dagar. Och jag hade haft en sådan där utomordentligt sugig dag så detta var precis vad jag behövde.

Att bara liksom vara. Sjunga allsång till Celine Dion-ballader från 90-talet och garva läppen av sig. Så himla glad att du är här nu Sanna.

2 svar

  1. Hej Linda! Veronica heter jag och har nyligen hittat hit (på nytt, efter awesome hmriot). Jag har en superweird förfrågan men jag tänkte höra med dig om du har några bra tips och trix vad gäller underkläder, när man har kurvor och mage? Kanske en ide för ett inlägg? Eller kanske har du tips på någon annan bloggare som du vet har skrivit något i den kategorin?
    Har banne mig letat ihjäl mig efter tips på bra underkläder, men hittat väldigt lite. Tänker väl satsa på underdelar med hög midja och en bra bh såklart, men i övrigt? Vad är fiffigt? Tänker typ shape-plagg och sånt.

    Hjälp en medsyster i (underkläds)nöd!

    Kram och tack för en härlig blogg med massa inspiration!

    1. Hejhej, välkommen hit Veronica! 🙂 Helt klart en bra idé, jag har faktiskt funderat på det. Twilfit har superbra varianter, och jag har en från Lindex med. Grejen är att de ska gå hela vägen upp till bysten för att få liksom en ”slät” silhuett. 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

110. Om att spräcka sitt eget glastak med Sofia Ståhl

Sofia ”PT-Fia” Ståhl är tillbaka som gäst i We Are Influencers för första gången sedan 2015. Sedan hennes förra besök, då hon precis kommit ur en utmattning och bara var i starten av sitt entreprenörskap har mycket hänt.Fia kan idag kalla sig bland …

Vecka 46 | Föreläsarmaraton och Övik

Vecka 46 började i ett ångestmoln, sprintade förbi halva Sverige i ett tåg och avslutade i mammas trygga soffa. <3 Ögonblick från veckan som gått:

Årets första rabarberpaj – med en twist!

Finns det något som skriker ”nu är sommaren här” mer än att årets första skörd av rabarber?  (Förmodligen jättemånga saker men håll med nu bara

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!