Bubbel, åska och hårkli

P1300683 P1300692

Ibland får man precis det man behöver. Som tacos, rosébubbel (som råkade vara lite skakat och således blötte ner hela köket och hela mig) i muminmuggar, åska och spöregn, levande ljus, Dumle, te och hårkli.

Detta var nämligen precis vad som stod på menyn när jag och Siri hälsade på Sanna som då hade bott i Stockholm i ganska precis tre dagar. Och jag hade haft en sådan där utomordentligt sugig dag så detta var precis vad jag behövde.

Att bara liksom vara. Sjunga allsång till Celine Dion-ballader från 90-talet och garva läppen av sig. Så himla glad att du är här nu Sanna.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Hej Linda! Veronica heter jag och har nyligen hittat hit (på nytt, efter awesome hmriot). Jag har en superweird förfrågan men jag tänkte höra med dig om du har några bra tips och trix vad gäller underkläder, när man har kurvor och mage? Kanske en ide för ett inlägg? Eller kanske har du tips på någon annan bloggare som du vet har skrivit något i den kategorin?
    Har banne mig letat ihjäl mig efter tips på bra underkläder, men hittat väldigt lite. Tänker väl satsa på underdelar med hög midja och en bra bh såklart, men i övrigt? Vad är fiffigt? Tänker typ shape-plagg och sånt.

    Hjälp en medsyster i (underkläds)nöd!

    Kram och tack för en härlig blogg med massa inspiration!

    1. Hejhej, välkommen hit Veronica! 🙂 Helt klart en bra idé, jag har faktiskt funderat på det. Twilfit har superbra varianter, och jag har en från Lindex med. Grejen är att de ska gå hela vägen upp till bysten för att få liksom en ”slät” silhuett. 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tomater, Skuleskogen och snö

För ungefär ett halvår sedan skaffade jag appen Avanza och började utforska det här med att investera/spara i aktier och fonder. Detta har jag helt

Vecka 40 | Hallå oktober

Med tanke på att ett av årets största event (för mig) går av stapeln på fredag så känner jag mig märkligt lugn. Men det beror

Delfiner och en torsdag på Medelhavet

Jag älskar djur. Och att se djur i det vilda kan vara något av det häftigaste som finns. Så när vi fick möjligheten att åka