Burberry hjärta Bianco

Burberry hjärta Bianco

Min idol på Bianco informerade mig i förra veckan (när jag i stort sett bodde på Bianco) att de ska få in Burberry-inspirerade stövlar efter nyår för en spottstyver av originalpriset. Dessa underbara stövlar skrev jag om redan i oktober, jag har verkligen behövt ett par knähöga stövlar med sidensnören. För hur klarar man sig utan sådana??

På tal om saker man inte klarar sig utan, har ni sett ”I hennes skor”? Frånsett att det är en underbar film, så har den en massa underbara statister; skorna! Hur många som helst! I min drömgarderob! Eller rättare sagt, första steget mot min drömgarderob. Drömmen är en walk-in closet, variant jättestor, självklart.

3 svar

  1. goddagens, läste lite fördjupande i din blogg, närmare bestämt lite ”c”..sjukt kul om bebistankar och konverationerna runt det…jag satt å skrattade lite för mig själv här på kontoret….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Nytt köksbord

Mitt nya, handgjorda köksbord!

Ända sedan jag flyttade in i huset i somras har jag drömt om det, det perfekta matbordet. Stort skulle det vara. Och rufft. Rått. Gärna

Att skapa en trädgård

Typ sekunden all snö och is hade töat bort från gården (eller egentligen långt innan) var planeringen i full gång kring hur jag skulle lägga

8 bilder runt vecka 8

Idag är det den 21 februari och vi är precis en vecka ifrån att lämna även februari till handlingarna. Galet hur fort tiden går just