The girl got played.

Han gled in med sina vackra ord, sina sugande blickar och sina inövade knep. Hon gled längre och längre in i väven av lögner och fejkat förtroende. Hon var speciell, han hade inte många som hon i sitt liv. Hon var så viktig för honom, han behövde henne. Sa han.

Hon ville hjälpa, ville visa honom att världen inte är så cynisk och nattsvart som han trodde. Hon ville inge lite hopp i hans raserade verklighet.

Men när hennes vänskap inte räckte så klippte han banden. Han kunde inte vara nummer två. Han ville ha kakan och äta den. Vara vännen och älskaren. Alla förmåner, inga av kraven.

Så nu står hon där. Känner sig lite småkorkad som föll för hans knep. Vad som var sanning och vad som var lögn får hon aldrig veta. Men mest av allt tycker hon synd om honom. För han kommer förmodligen aldrig att tillåta sig själv att känna den kärleken hon känner.

Hellre älska och falla än aldrig älskat.

2 svar

  1. Que? Fint skrivet, men handlar det om dig? Blev lite rädd där att det gått snett med C, men förstod att det inte var honom det gällde.. Puh! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Releasefrulle för Livsstilsbibeln!

Inlägget innehåller annonslänk för Bokus & Livsstilsbibeln Happy Monyay, kompis! Det är väl inte mer än passande att inleda denna måndag med att berätta om

Näräventyr i Gullvik

När vi kom ner till stranden utbrast jag: ”Det här har jag längtat efter hela vintern!” Det var fredag och jag hade några timmar innan

3 siffror att mäta på Instagram

I veckans avsnitt av We Are Influencers blir det personligt. Eller nä, inte egentligen MEN min gäst är en av mina bästa vänner – Sara

The Handmaid's Tale Season 2

OH MY GOD

Ska precis iväg på mitt första terapisamtal men måste bara posta detta innan. OH MY GOD. Peppen är liksom orimlig. Har du sett säsong ett?