Vecka 35-38 | Var tog september vägen?

Vecka 35-38 | Var tog september vägen?

Jag måste erkänna att det är på skakiga ben jag tar mig an bloggandet igen. Kommer jag ens ihåg hur man gör? Det känns himla läskigt och som att jag försöker följa riktlinjer och måsten som inte riktigt finns. Tänk om jag gör fel liksom?

Men visst, sedan är jag ju den som skanderar högst om hur man ska göra saker man tycker är läskiga. Och det här är ju ändå mitt vardagsrum. Så jag tänker vi börjar lite lätt med att titta på lite av det jag gjort medan jag varit på bloggpaus.

Jag började pausen med att äta hamburgare och livskrisa med den här bönan. Åh va bra det är att ha människor i branschen som förstår men ändå ligger en litenliten bit utanför ens bubbla att bolla med. Så smart brutta denna Vanja.

En torsdag poddade jag med härliga Evelina Forsell och den podden kan du höra här. Nu när vi ligger på Acast lånar jag studio där lite då och då och jädrar vilken skillnad det gör på ljudet!

Sedan var vi tvungna att säga upp kontorslokalen för InoS, det funkade inte rent ekonomiskt, vilket så klart är skittråkigt. Så nu blir det AW på Bondegatan varje fredag tills sista november för att maxa. Jag deppade och peppade lite med Sandy och Emelie efter det beslutet.

En eftermiddag hängde jag med finaste Flora och intervjuade henne för min bok ”Yrke: Influencer” som kommer till våren (!!). Intervjun kommer också som video i extramaterialen till boken. Flora är så jävla vältalig och klok. Älsk på det.

En onsdagsmorgon klev jag upp snortidigt och åkte iväg till SVT där jag skulle sitta med i Morgonstudion och prata om Instagrams annonsmärkning. De hade tydligen nån vajsing med promptern så de läste allt från papper och alla använda papper slängde de under bordet. Sånt man inte ser i rutan, haha!

TV-skärmdump vs selfien, haha! Tur man har självdistans.

Samma kväll, och mitt i en mediestorm, tog jag en paus från alla påsar skit som kastades på mig och mötte upp Sara för en drink. Ibland behöver man en drink mer än annars liksom.

Någonstans i allt detta började jag gå till PT och det blev snabbt min bästa timme på hela veckan.

En fredag blev jag fotad för pressbilder till min bok. Jag funderar nu på hur klokt det var att ha osminkade ögon. Tänkte det var coolt och freeeescht och sådär. Nu känner jag att nja, vette fan. Älskar dock kavajen, som jag haft på mig ca varje dag sedan dess. Från Lindex. Just, och så klippte jag mig också. Älskar den här frippan, vill aldrig ha något annat. Förutom filmstjärnehår dårå.

Och så förra måndagen hade vi styrelsemöte på Google Hangouts (mikket modern organisation) och ångesten lättade äntligen efter krisochpaniken jag känt typ hela sommaren.

Tydligen är läppar (här i en mix av läppenna från NYX och glans från Zuii organics) och osminkade ögon min nya grej. Välkommen till hösten 2017 liksom!

Blandade tankar från veckorna:

» Herregud säger jag bara. Mediastormen jag gått igenom de senaste veckorna har inte varit nådig. Alltså det finns så klart de som har sånt här hela tiden och mycket värre men jag är absolut inte van och blev helt jävla slut av kaoset. Har du inte hängt med? Det är inte superspännande egentligen men här är det hele iaf. Del 1, del 2, del 3del 4 och en liten konstig instickare i mitten. Sedan var det ett par andra tidningar inblandade med detta sammanfattar det hela ändå rätt bra. Slutsatsen: de bad om ursäkt och InoS är numera en ”intresseorganisation” för att göra det hela mindre rörigt.

Tipselitips:

» [REKLAM FÖR INFLUENCERS OF SWEDEN] Ni har väl inte missat att vi släppt de nominerade till Stora Influencerpriset?! Här kan du både rösta fram Årets Influencer och köpa biljett till galan! Kom och mingla med mig och Kenza och Sandra Beijer och Elsa Billgren. Du vet, som vilken vanlig fredag som helst. #ödmjuk

Förra året då?

» Förra året hängde jag i Paris och det var svinvarmt och så jädra nice!

9 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Odlingssäsongen börjar NU!

Det blåser utav bara den men idag har temperaturen klättrat hela vägen upp till dryga åtta plusgrader och helgen bjöd på sol och vindstilla så

Fotografering för Social Brand Lab!

Häng med på hur det gick till när promotionmaterialet för Social Brand Lab blev till – från fotografering till grafisk design.

Sociala Medier-dagen i Karlstad

Sociala medier-dagen i Karlstad

Förra veckan åkte jag till Karlstad! Jag var nämligen inbjudan som en av talarna på Sociala Medier-dagen som ägde rum där förra tisdagen. En av

Att stå på scen bland folk igen

2018 kom min primära inkomst från föreläsningar. Jag reste land och rike runt och pratade om influencer marketing och det var skitkul (om än lite