Vad fan håller jag på med?! #50 – Vad inspirerar oss?

Vad fan håller jag på med?! #50 – Vad inspirerar oss?

Jag har blivit sjuk. Man ska fan inte skryta med att man lyckats ducka vabruari-bacillerna för det kommer garanterat att bita en i röven. Eller i näsan i det här fallet.

Nu sitter jag åter igen på ett tåg, hem från Göteborg i det här fallet, och lyssnar igenom avsnittet av podden som kom igår. Det är fantastiskt, det här med hur podden har blivit nån sorts terapigrej för både mig och Alex. Jag har ju tidigare pratat om den här ensamheten man kan fastna i som företagare, att jag har svårt att reda ut frågetecken när jag bara sitter själv och grubblar men när jag och Alex pratar så blir många saker mycket klarare!

Linda & Alexandra

Jag hade en sådan insikt i det här avsnittet. 

Ni vet ju att jag sedan jag avgick från InoS har kämpat (och fortfarande gör det) med att hitta rätt väg i mitt företag och samtidigt dra in pengar? När man jobbat så pass mycket ideellt som jag har gjort så är pengar tyvärr en bristvara och paniken som kommer i det gör att man inte heller alltid ser klart.

Men så kom jag fram till något så himla viktigt. Vad jag vill kommunicera med mitt varumärke och de uppdrag jag faktiskt tar mig an behöver inte alltid gå exakt hand i hand. Jag vill profilera mig främst som föreläsare och rådgivare men om jag behöver göra annat för att få in pengar så är det helt okej, jag behöver bara inte kommunicera det i mina kanaler för att undvika att det ska bli rörigt kring vilka tjänster jag faktiskt erbjuder! Förstår du hur jag menar? En sjukt viktig insikt för mig som gjorde att det lossnade lite för mig!

Lyssna här nedan för resonemanget samt – var hittar vi inspiration kan man få för mycket inspiration?

PS! Du som lyssnar på podden – nu har vi startat en Facebookgrupp så att vi tillsammans kan prata om avsnitten och de ämnen vi lyfter! Jag skulle bli jätteglad om du ville gå med i den och dela med dig av dina erfarenheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Välkommen Luna!

Nu är det nästan en vecka sedan hon kom in i mitt liv. Lilla Luna. Fluffig och yvig och mild och så mycket kärlek. Jag

Min helg: solkatter, husfix och kristaller

Häng med på min helg (förra helgen) från fredag morgon till söndag kväll. Nu kör vi! Åhhhh helgmornar alltså (ja, jag räknar fredag som helg).