Dagdrömma går bra, men nu vill jag helst bara sova.

Dagdrömma går bra, men nu vill jag helst bara sova.

Nu är Penny på väg hem till sitt och jag är trött, tröttare, tröttaste Lindisen. C spelar bort alla sina pengar på hästarna i Göteborg och jag ska tvätta av mig ansiktet och knyta mig.

Finns det något piller man kan ta för att slippa drömma? Isåfall vill jag ha en liten drös, tack. Skulle vara trevligt att vakna utvilad en morgon istället för att vara helt utschasad efter att ha flugit, sprungit från drakar och överlevt ”Waterworld” under natten. Jag vill bara sova. Snälla, tack.

Natti, internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

99. Om att våga förhandla med Fanny Lindkvist

Fanny Lindkvist driver Less Carbs, där hon bjuder på recept och inspirerar sina följare till att leva hälsosamt och giftfritt. I år vann hon dessutom Folkets Val i Matbloggspriset. Men hon är också otroligt skicklig på att förhandla och hennes orubblig…

Tatuering styvmorsviol

Styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp

Odlingssäsongen 2022 är igång!

För ett par veckor sedan låg snön fortfarande på marken och nu är det grönt! Det smäller verkligen bara till när våren kommer och jag