Det är oktober. Och sedvanligt så frågar jag mig själv ”hur fan gick det till?” och kommer ihåg att jag glömt sammanfatta månaden innan. Så här kommer månadssammanfattningen, en månad för sent.

Men så kommer jag ihåg att de här inläggen främst är till dagboken så det spelar inte så stor roll. Men om du faktiskt läser och tycker om de här inläggen får du hemskt gärna klicka på hjärtat i slutet av inlägget så jag vet att jag inte är helt ensam här inne! 😅

Naturen gör väldigt mycket coolt men det coolaste hon gjorde under augusti var nog ändå att ge mig en regnbåge perfekt placerad över mitt hus (som numera är helt målat!).

Min plan var att börja jobba igen efter semestern måndagen den 1:a augusti. Jag fick en stark start på måndagsmorgonen även om jag kände mig lite hängig. Framåt eftermiddagen blev jag bara sämre och sämre och på kvällen hade jag över 39 graders feber och ett positivt covid-test. Så det var kul! Andra vändan covid sådär första jobbveckan.

I fyra dagar låg jag med feberyra och 39 graders feber och sedan började jag kunna ta mig an mindre uppgifter igen, som att ordna upp mitt internetkaos vid köksfönstret. Tycker ändå det blev ett helt okej resultat av sladdkaoset!

Detta är alltså fiberboxen installerad av fiberföretaget, modem för internet från Telia, mesh-hub för starkare internet över hela huset och IKEA's home smart hub.

Solnedgångarna började smyga sig mer åt väster efter att ha varit i norr hela sommaren.

Ett av de första mötena jag hade efter att jag blev frisk var när jag intervjuade Amy Porterfield till ”We Are Influencers”-podden. Ja du ser ju hur pepp och nervös jag var. Helt sjukt var det att efter så många år av att ha beundrat och följt Amy (sedan typ 2015), att äntligen få prata med henne och fangirla in person haha!

Extra kul också att få berätta för henne personligen hur hon och hennes kurs faktiskt varit helt avgörande för min business.

Nån vecka senare var jag på byn! Med bästa bästa Jackie. Vi skulle sätta en plan för hösten så tog en heldag i konferensrummet på mitt nya kontor (där jag fortfarande inte riktigt flyttat in 🙈) och sedan gick vi ut och åt på kvällen.

Och så målades det! Mormor var med som arbetsledare.

Och så började det dra ihop sig för val! Jag och vovvarna var på stan och kampanjade med partikollegor och då sprang jag på Mia! Jag och Mia gick gymnasiet tillsammans men sedan dess har hon flyttat hem till Piteå och vi har kanske setts en gång på 20 år. Och så helt plötsligt gick hon förbi mig på stan! Dessutom tillsammans med två personer jag träffade månaden innan på en födelsedagsfest för en fjärde person. En sån där ”världen är himla liten”-situation.

Så jag hakade på dem på Espresso House och så pratade vi om barnafödande (eller brist på detsamma), kvinnosjukdomar och politik. Väldigt vuxen konversation. 🙈

En kväll åkte jag och Erika runt och lappade lådor i Husum (inför valet) och så ville jag visa henne mitt andningshål nere vid havet. Fint.

Och så flyttade Lily och Susie hem till mig! Så vansinnigt glad för de här kattungarna. Helt fantastiskt ljuvliga är de. Busiga och mysiga och bara perfekta nya små familjemedlemmar.

Det var skördetider och jag plockade typ en femtedel av min vinbärsbuske och la i frysen. Resten fick hönsen.

På tal om hönsen! Alltså vilken virvelvind dessa djur är. Jag skrev ett inlägg för ett år sedan som hette ”Höns finns för att lära oss om döden” och det stämmer fortfarande plågsamt mycket.

Sedan jag tog den här bilden har hälften av kycklingarna gått vidare, två har höken tagit och en bet Luna ihjäl i, vad jag gissar, ett försök att leka med den. Det är inte lönt att fästa sig vid dem för mycket, det blir alldeles för jobbigt.

Så man kan lugnt säga att det är omsättning på hönsen. I år har jag gått från 8 till 14 och ner till 11 igen.

Kattantalet är mer stabilt. Även om Sixten gör sitt bästa för att uppfostra de små liven. Men nu har alla i alla fall accepterat varandra även om de kanske inte är de såtaste av vänner.

Något som gjorde mig riktigt glad i augusti: att Hedda faktiskt använder gungan som jag gjort åt dem. 🥰

Och så avslutade jag augusti med middag på stan med Jenny och en löpande kamp med min nya lugg. Och sen blev det september!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En stormig september

September kan möjligtvis vara den bästa månaden på året. Det är inte för varmt, det är inte för kallt. Man kan fortfarande sitta på en

Sluta gnäll på influencerreklamen!

Igår poddade jag med YouTubern Felicia Aveklew (tyvärr strulade tekniken något kopiöst så vi måste spela in en gång till) och vi kom in på

Skörda spenat

Innan det blev frost och svinkallt så skördade jag en massa spenat. Vår spenat har verkligen växt som ogräs i år och vi visste knappt

Vad tycker du om mig?

Kanske en livsfarlig fråga att ställa men jag är rätt trygg med er. Ni är fina och snälla. På tisdag är jag på plats på

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!