Vecka 49 | Videohjälpen, meditation och datakrasch

Vecka 49 | Videohjälpen, meditation och datakrasch

Nu börjar det kännas att året börjar närma sig sitt slut. Jag känner lite att jag trampar vatten och väntar på att livet ska börja igen… Är det fler än jag som känner så? Att december bara är transportsträcka?

Några ögonblick från veckan som gått:

Tisdag » På måndagen hade jag möten från morgon till kväll och tog inte en enda bild men tisdagsmorgonen bjöd på den här fantastiska soluppgången.

Varför jag ens såg soluppgången? Därför att jag går hos PT på tisdagar och då ska man vara där klockan nio. Och i och med att solen knappt går upp alls these days så blir det så. Så jag lyfte lite saker, det var skönt.

Sedan satte jag på mig ansiktet och åkte till Videohjälpen och pratade om influencer marketing med Martin och Lisette. Du kan läsa mer om det här!

Onsdag » Det blev onsdag och jag visade upp ett hörn jag aldrig visat upp i mitt hörn – och mitt osminkade fejs – kika här!

Sedan kraschade min dator på kvällen och jag fick lite skrämselhicka.

Torsdag » På torsdagen var jag ju på meditationslunch med Jossan med en massa andra härliga brudar. Och sedan gick jag med datorn till datadoktorn och han hjälpte mig med första hjälpen och sedan så levde datorn igen!

Så jag firade jag att jag sparat 20 000 kr (inte behövt köpa en ny dator) med en AW med finaste Sanna och vi sniffade parfym och drack rödvin.

Lördag » I lördags åkte jag till Liljeholmen där isen börjat lägga sig över Trekanten. Och så satt jag på julmarknad på Färgfabriken och sålde prints åt Jessica!

Söndag » Och igår åkte jag tåg med gölligaste vovven och nu är jag i Göteborg och jobbar tills imorgon!

Blandade tankar från veckan:

» Jag tänker mycket på vad jag vill med nästa år. Har du något tips på hur man gör en ”självkonferens”, alltså reder ut för sig själv vad man har för mål och strategi och hur man jobbar mot den?

Tipselitips:

» Sandra har skrivit ett riktigt bra inlägg om vad hon faktiskt jobbar med och det är så galet mycket saker. Det ska jag skicka till de som babblar om att man bara ”skriver en liten dagbok på nätet”.

 Förra året då?

» Förra året skrev jag om varför det är så jädra viktigt att vara feminist. Samtliga punkter är fortfarande högst aktuella.

7 svar

  1. Jag ska ha ett planeringsMARATON i min grupp på Facebook i mellandagarna 27-29 december. Då blir det reflektion, framtidstänk och lite strategi för 2018. Det är kostnadsfritt och pågår i gruppen Be Your Power 2018. Alltså du jobbar ju med ditt eget enskilt men ”jippot” är i gruppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

LUND med Jenny och Carin

En helg för själen i Lund

När jag var till Malmö för sisådär en månad sedan passade jag på att klämma in en helg i Lund innan jag åter igen tog