Vikten av att fira

Vikten av att fira

Jag älskar att jobba hårt. Att lite ha andan i halsen och adrenalinet i ett lagomt rus. Att kötta in i kaklet och känna att jag lever. Att leverera en bra produkt och en inspirerande upplevelse.

Och sedan att fira utav bara helvete när det går bättre än man kunnat önska sig.

Foto 2019-03-10 16 35 41 (1)

I januari lanserade jag Social Brand Lab för första gången och det gick långt över förväntan. Och jag sa till min Virtual Assistant Jackie att, om vi gick över ett visst antal deltagare (ett antal jag tyckte var att ta i från tårna), då skulle vi fira med en dag på SPA.

Nu inte bara nådde vi det målet, vi seglade långt förbi det (!!!) så den här SPA-dagen var vi verkligen värda då vi båda jobbat stenhårt för att allt skulle gå av stapeln som förväntat.

Foto 2019-03-09 08 35 11 (1)

Förra lördagen tog jag tåget ner till Stockholm. Jag åkte tyst avdelning och fick platsen precis bakom lokföraren där man får extra mycket bordutrymme så att både frukost och underhållning fick plats. Älskar't!

Foto 2019-03-09 16 55 49

Framme i Stockholm mötte Jackie upp mig och vi checkade in på Clarion Skanstull. Sedan var det bara direkt upp på rummet och sätta igång och jobba, vår lilla firarhelg skulle nämligen inledas med planeringsdag – det är ju dags att öppna upp Social Brand Lab i april igen och det är den del saker som ska hinnas med innan dess.

Efter en intensiv eftermiddag avnjöt vi middag på hotellets mexikanska restaurang med margaritas och tacos som sig bör.

Foto 2019-03-10 13 38 13

Söndagen inleddes i gymmet (efter att ha panikköpt nya tights eftersom jag inte hade några träningskläder med mig). Jag sprang nämligen på min tidigare PT utanför hotellet (i vars gym – det vi sedan hängde på – jag brukade träna med henne när det begav sig) och hon mer eller mindre krävde att jag skulle gå och träna när jag ändå hade tillgång till ”vårt” gym, haha!

Jag har inte svingat en kettlebell sedan i somras men takterna höll i sig – och tightsen var SÅ sköna! Från Soc/Stadium om nån undrar.

Foto 2019-03-10 16 27 05

Efter gymmet så var det dags för det riktiga firandet – spa-avdelningen. Vi inledde med var sin timmes massage (ingen mysmassage här inte, jag blev helt manglad och tror fortfarande jag har blåmärken!) och sedan gled vi ner i poolen med var sitt glas bubbel.

Foto 2019-03-10 16 34 47

Det är ju ändå livet. Ingen bubbelpool men bubbel och pool. Det duger så att säga.

(Och om du undrar varför jag har två glas så var det för att det fanns ingenstans att ställa glaset i utomhuspoolen och Jackie höll i mobilen för att fota så jag höll i hennes glas. Jorå. Såatte. Influencerproblemen etc)

Foto 2019-03-10 19 09 05

Efter vi blivit lagom mosiga (och utkastade eftersom spa-avdelningen stängde) så lufsade vi upp på rummet, styrde upp oss och mötte sedan upp älsklingen Elin för pizzamiddag på mumsiga Crispy Pizza på Ringvägen.

Foto 2019-03-10 20 20 04

Tips – om ni går dit, missa INTE Flankstek Bulgogi med butternutpumpa, syrad rödlök och kimchi mayo. NOM!

Foto 2019-03-10 19 07 47

Tack Jackie för en grym helg och för att du är världens bästa kollega!

7 svar

  1. Vad härligt ni ser ut att ha haft det! 🙂 Jag tror också att det är viktigt att fira! Man ska fira allt man kan, stort som smått! 🙂 Bättre att fira i onödan än att inte fira alls. Haha!

  2. Att fira och belöna sig själv för bra insatser är ett måste, hur ska man annars orka? På ett av mina tidigare jobb fick man bonus i form av pengar, och det är väl bra på ett sätt, men jag behöver en upplevelse eller sak/grej för att känna att jag unnat mig och belönats 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vintern rasat!

HEJ MAJ! Äntligen är den här – den riktiga vårmånaden! April är slut och jag hoppas innerligt att vädret fattar det så att det här