Dagen efter kvällen före

Dagen efter kvällen före

Jag kände att jag behövde dränka mina sorger igår så iväg på krogen blev det efter middag med Penny och Dola. Penny förbarmade sig över mig och följde mig ut och dansade rumpan av sig med mig. Det var jättekul och skönt att verkligen ha roligt, men idag får jag betala. Ont i huvvet och får inget vettigt gjort. Jag tänker äta glass och se på Gilmore Girls. Ja, det tänker jag.

3 svar

  1. Hejje!

    Gilmore Girls är ju en otroligt mysig serie! Daniel har laddat hem en massa avsnitt så vi är inne på nästa säsong nu, det händer verkligen grejjer, Rory förändrar minst sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Galaklar

Idag går det inte superfort, livet. Jag försöker ta in gårdagen och sover typ hela dagen i världens godaste hotellsäng och äter godis. Ni ska

Sex ställen jag syns och hörs just nu

I och med släppet av ”Yrke: Influencer” så har jag ju blivit intervjuad lite här och där om boken!Nyhetsmorgon har ni ju redan sett och

När man inte är överens med boken

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Så här såg det ut när jag och Elin plåtade omslag för några veckor sedan.

66. Jessica Lagergren

Tillsammans med sin tvillingsyster driverJessica Lagergrenpodcasten Tvillingpodden. Hela 40.000 människor lyssnar varje vecka på när Jessica och Angelica frispråkigt delar med sig av livet. Jessica har utöver podden också sin blogg,…