Dagen efter kvällen före

Dagen efter kvällen före

Jag kände att jag behövde dränka mina sorger igår så iväg på krogen blev det efter middag med Penny och Dola. Penny förbarmade sig över mig och följde mig ut och dansade rumpan av sig med mig. Det var jättekul och skönt att verkligen ha roligt, men idag får jag betala. Ont i huvvet och får inget vettigt gjort. Jag tänker äta glass och se på Gilmore Girls. Ja, det tänker jag.

3 svar

  1. Hejje!

    Gilmore Girls är ju en otroligt mysig serie! Daniel har laddat hem en massa avsnitt så vi är inne på nästa säsong nu, det händer verkligen grejjer, Rory förändrar minst sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Några tankar om utmattning

Den senaste tiden har jag sovit väldigt mycket. Snittat kanske 10-11 timmar per natt, vaknat vid åtta, jobbat lite från mobilen men sedan somnat om

87. Om klimatångest och aningslösa influencers med Emma Sundh

Du har säkert inte missat att den pågår precis i detta nu, den brinnande klimatdebatten. Hur världen inte verkar kunna komma överens, naturkatastroferna avlöser varandra och klockan tickar på. I dagens avsnitt pratar jag medEmma Sundh, en av …