060807 - Outfit

Top, Lindex
Kjol, B.Young
Leggings, avklippta strumpbyxor från Lindex
Halsband, H&M
Skor, Bianco

Idag är jag faktiskt på strålande humör, om än lite hungrig. Solen skiner lite sådär lagomt och jag har en bra hårdag! Jag spenderade större delen av gårdagen med att grubbla så idag tänker jag skippa det! 🙂 Ha en skön måndag, internet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

När jag vill allt men kroppen vill inget

Jag hade så många planer idag. Jag skulle skriva, äta lång frukost och sedan skulle jag möta upp Sanna, glida runt på Nytorgsfesten och sedan

87. Om klimatångest och aningslösa influencers med Emma Sundh

Du har säkert inte missat att den pågår precis i detta nu, den brinnande klimatdebatten. Hur världen inte verkar kunna komma överens, naturkatastroferna avlöser varandra och klockan tickar på. I dagens avsnitt pratar jag medEmma Sundh, en av …