Dagsuflykt till Göteborg

Dagsuflykt till Göteborg

November och regnet som faller ner..

Regnet byttes ut mot snöstorm lagom till att jag och min systeryster drog oss mot Göteborg igår. Tanken att ta bilen ströks direkt när vi kikade ut genom fönstret på morgonen, samt att hela min outfit fick omplaneras, funkade inte riktigt med tunna byxor i snöovädret. Istället blev det något sånt här.

Först bar det av till Bond för klippning av både systeryster och mig själv. När man klipper av håret och faktiskt får någon slags frisyr så växer håret som ogräs och måste klippas ännu oftare. Catch 22 eller nåt.

Sedan rullade det iväg till Göteborg, nyfriserade och vackra och på shoppinggatorna vi strosade. Konstigt lite shoppande blev gjort faktiskt, vi mest flanerade runt och fnittrade. Syster lyckades även gå in i sig själv i en spegel på H&M som hon inte fattade var en spegel utan trodde rummet var större. Det är inte lätt när det är svårt. Eller när man inte har brillorna på sig.

En glas Pinot Noir (himmelskt) på SoHo i Lindas sällskap och sedan gick jag och syster och åt middag på Brasserie Lipp på Avenyn innan konserten.

Sedan, kvällens höjdpunkt, Daniels konsert på Storan. Han skötte sig exemplariskt, några textmissar bara, men publiken verkade njuta av fulla drag! Efter spelningen umgicks vi med Daniel och bandet backstage och sedan på hotellet, jättemysigt! Men en sak kan jag säga, musiker är definitivt ett speciellt släkte.

Strax efter midnatt gick nattbussen hem till Borås. Både jag och syrran halvsov hela vägen hem och blev sedan utkastade i nattkylan vid resecentrum och stod där och skakade så skelettet slamrade i väntan på taxi. Det var länge sedan jag frös så kopiöst så att sedan krypa ner i min varma säng och sussa har sällan känts bättre.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Min helg i bilder

God tisdag från Karlstad! Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra

VIDEO: Min sminkrutin till vardags!

Inlägget innehåller annonslänkar – läs mer i min policy! I den här videon delar jag med mig hur jag sminkar mig till vardags, hur jag

Juli som gick i en grisblink

Juli är månaden som onekligen går snabbast på hela året. Om januari är oriiiimligt lång så far juli förbi i en grisblink. Man väntar hela

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.