Rimfrost

Härom veckan åkte jag till ICA för att hämta upp ett paket som jag fått. Det var en present från Jonna Jinton och hennes Johan, ett par superfina örhängen från deras smyckesmärke!

Du minns kanske i somras när Jonna och Johan var och hälsade på mig? Vi pratade då om att Johan börjat jobba heltid med Jonnas smyckesmärke och hur bra det gått.

De hade dock inga små, diskreta örhängen i sitt sortiment. Sådana som är lätta att göra, lätta att sälja och lätta att köpa, som inte kräver speciellt mycket eftertanke utan som är relativt billiga och låg tröskel till köp. En ”entry level”-produkt för dem som vill ha något från Jonna och vill stötta hennes märke men kanske inte kan eller vill investera i något större, alternativt inte gillar större smycken.

Så det tyckte jag att de skulle lägga till i sitt utbud – och de gjorde det. Och de har sålt riktigt bra! Så då fick jag ett par som tack för produktutvecklingssupport. 😛

Jag älskar dem och de är mina nya vardagssmycken! Hade liknande från Efva Attling men de har jag strulat bort så perfekt med nya favoriter.

Vill du ha egna? Du hittar dem här!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 30 | Höns och hjortron

Nu inleds sista veckan i Övik och jag har redan separationsångest. Jag är inte klar än!! Måndag ⇢ Veckan inleddes med caféjobb. Jag behövde lite miljöombyte