IDUN Minerals lanserar hudvård – och jag har testat!

För ett tag sedan var jag på ett lanseringsevent för IDUN Minerals som släpper hudvård! Jag gillar verkligen IDUNS makeup så var väldigt pepp på att testa hudvården med. Och nu när jag gjort det i en månad eller så så känner jag att det är dags för ett utlåtande!

IDUN Minerals

Den nya serien innehåller åtta produkter och av dessa har jag provat sex stycken, de som bäst passar min hud. De har också mycket pedagogiskt satt siffror på produkterna så man vet vilken ordning man ska använda dem om man går från tvål-och-vatten-nivån.

Här är alla produkter, jag har satt en stjärna bakom de produkter jag provat.

  • Micellar water 219 kr *
  • Cleansing face + eye mousse 199 kr *
  • Cleansing face + eye lotion 199 kr
  • Serum 349 kr *
  • Day cream 329 kr *
  • Day cream Dry skin 329 kr
  • Night cream 329 kr *
  • Eye cream 249 kr *

IDUN Minerals

Produkterna är veganska och parfymfria och eftersom de säljs på apotek så är de rejält testade och ska också fungera för dem med känslig hy.  Produkterna innehåller bland annat äppelsyra (AAHA), antioxidanterna vitamin C och E, niacinamid och oljor från raps och havre.

Dessutom ska också de supersnygga förpackningarna vara miljövänliga!

IDUN Minerals

Så vad tycker jag då? Jag älskar det! Lite extra älskar jag nattkrämen som är ljuvligt krämig men även rengöringen som får bort allt inklusive trilskande eyeliner. Produkterna håller min blandhy glad även nu när årstiden är allt annat än vänlig mot huden.

Den enda produkten som jag inte riktigt är ett fan av är ögonkrämen. Jag förstår inte poängen med förpackningen och appliceringspryttlen och den är väldigt lös och mjölkig.

All in all, stabil och lyxig hudvård för en rimlig peng, heja IDUN!

Jag har pratat lite mer om produkterna i den här videon med min makeuprutin, kika gärna!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

3 svar

  1. blir alltid SÅ nyfiken på idun när jag är på apoteket för att köpa typ nässpray eller hämta medicin. sminket från idun ser så.. *simpelt men med lyx* ut? vet inte huuuur många gånger jag stått och kikat på läppstiftsfärger och funderat på att köpa ett nagellack. fint att du gillar märket, det ger mig lite mer pepp till att prova något från dem snart!

  2. Jag har haft den Iduns vattenfasta macara i ett par år nu. Den sitter inte fast. Går jag ut och joggar eller går en promenad, har jag flagor runt ögonen och hälften av mascaran är borta. Har svårt att hitta en bra vattenfast mascara. Har även testat Clinic vattenfast men inte heller den fungerar för mej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Herrejösses, det är ett recept!

Älskar när man har vänner som hör av sig och ba ”Linda, är du på kontoret? Vill du ha mat?” Å man ba ”EH JA!”

Vlog: På Bokmässan som FÖRFATTARE!

I år närvarade jag på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Min bok ”Yrke: Influencer” kom ju ut tidigare i år och nu var det dags

Två bloggare kom till Kvaved

I tisdags kväll lagom till att solen började sänka sig över Kvaved kom Katarina och Helena till byn för att hälsa på i några dagar.

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.