Allehanda på besök

Förra veckan var Izabelle från lokaltidningen Örnsköldsviks Allehanda och hälsade på i Kvaved! Jag fick ett sms dagen innan om att de ville göra ett reportage om mitt hemvändande till Övik och det lät ju jättekul!

Så på onsdagen kom Izabelle och jag bjöd på hemgjord rödvinbärssaft och kakor på gräsmattan och så pratade vi om flytten och mitt entreprenörskap och att leva livet på sina egna villkor.

Om du har en prenumeration på ÖA så kan du läsa artikeln här men annars får du lita på mig, den var fin.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Tips! En behöver inte ha prenumeration på just Ö-viks Allehanda, utan det går fint med vilken tidning som helst inom Mittmedia-koncernen! Många lokaltidningar runt om i Sverige ingår i Mittmedia så jag tror många av dina läsare kommer att kunna se artikeln 🙂 (tex jag som bor i Jämtland och har Östersundposten samt Länstidningen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndagskväll i bastun på ön.

För sisådär fem-sex veckor sedan, då sommaren kippade efter andan och var på väg att förlora slaget mot hösten, då hoppade jag och Jonas i

Skatteregler för influencers

Skatteregler för influencers

Hur ska du som influencer betala skatt på lön, produkter och annat som du får när du gör reklam i sociala medier? Förvirringen är stor

Nattfoto

Igår kväll blev jag kär. Jackie tog med mig ut i natten med kameran i högsta hugg och lärde mig konsten i nattfoto. Vi var