Allehanda på besök

Förra veckan var Izabelle från lokaltidningen Örnsköldsviks Allehanda och hälsade på i Kvaved! Jag fick ett sms dagen innan om att de ville göra ett reportage om mitt hemvändande till Övik och det lät ju jättekul!

Så på onsdagen kom Izabelle och jag bjöd på hemgjord rödvinbärssaft och kakor på gräsmattan och så pratade vi om flytten och mitt entreprenörskap och att leva livet på sina egna villkor.

Om du har en prenumeration på ÖA så kan du läsa artikeln här men annars får du lita på mig, den var fin.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

  1. Tips! En behöver inte ha prenumeration på just Ö-viks Allehanda, utan det går fint med vilken tidning som helst inom Mittmedia-koncernen! Många lokaltidningar runt om i Sverige ingår i Mittmedia så jag tror många av dina läsare kommer att kunna se artikeln 🙂 (tex jag som bor i Jämtland och har Östersundposten samt Länstidningen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

GRATIS WEBINAR

Min stora nyhet!

– Reklam för min egen verksamhet – Äntligen. Idag får jag äntligen berätta för dig om något som jag jobbat stenhårt med i över ett

Sådden är i jorden

För två veckor sedan sådde jag de första fröna i min alldeles egna köksträdgård. Fyrtio bast hann jag bli men äntligen har jag en egen

Men hallå vad hände med Maj?

Jag minns inte riktigt vad som hände med maj. Vet du? Jag är ganska säker att hon hängde runt här ett tag. Var ganska kall