Förra veckan var Izabelle från lokaltidningen Örnsköldsviks Allehanda och hälsade på i Kvaved! Jag fick ett sms dagen innan om att de ville göra ett reportage om mitt hemvändande till Övik och det lät ju jättekul!

Så på onsdagen kom Izabelle och jag bjöd på hemgjord rödvinbärssaft och kakor på gräsmattan och så pratade vi om flytten och mitt entreprenörskap och att leva livet på sina egna villkor.

Om du har en prenumeration på ÖA så kan du läsa artikeln här men annars får du lita på mig, den var fin.

6 svar

  1. Tips! En behöver inte ha prenumeration på just Ö-viks Allehanda, utan det går fint med vilken tidning som helst inom Mittmedia-koncernen! Många lokaltidningar runt om i Sverige ingår i Mittmedia så jag tror många av dina läsare kommer att kunna se artikeln 🙂 (tex jag som bor i Jämtland och har Östersundposten samt Länstidningen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Mitt musikår!

Spotify släppte förra veckan den årliga genomgången av mitt musikår så jag tycker vi tar en titt! Inledde året med T-Swift känns rimligt. ”Ready for

Maskrosmarmelad

Maskrosmarmelad (och lite på rabarber med)

Visste du att man kan göra marmelad på maskrosor?? Innan jag var på Klimatklubbens första klimatfrukost där i maj hade jag inte heller någon aning

Födelsedagsfest

”Livet är som karaoke – jävligt kul!”

Jag älskar födelsedagar. Speciellt mina egna. Och ännu mer älskar jag när man fyller år en måndag, får ha fika-kalas med släkten på söndagen innan,

Julafton 2019

Vlogg: Julafton 2019!

God fortsättning hörni! Här kommer min väldigt kvickt hopklippta julvlogg (klapp på min egen axel pga vanligtvis såååå seg med klippningen). Min julafton i år