200928 - fabulous coworking

Kollegor. Många företagare tycker att det är en av de jobbigaste bitarna med att vara egen. Att man inte har några alltså. Ensamheten och allt det som kommer med den gör att hjärnan blir en enda röra när det inte finns någon att bolla idéer med eller bara ventilera lite om senaste avsnittet av serien man just nu knarkar.

Efter att ha varit egen i sju år på heltid nu har jag en hel del erfarenhet av varat och icke varat av kollegor. Jag har i perioder varit konsult på företag där jag haft kollegor och gått till ett kontor mer eller mindre varje dag. Jag har i andra perioder (som nu) jobbat mest hemifrån och då kan det gå hela veckor utan att jag träffar en människa.

200928 - fabulous coworking

Därför är jag så tacksam att jag hittat mig ett litet sammanhang! Vi är ett gäng i High Coast Creative som för några månader sedan en kväll hos Anna bestämde oss för att, vi borde ses och co-worka (eller mest bara prata jobb).

Sagt och gjort! En varm dag i somras kom Ida, Jennie och Linnea hem till mig och vi satt på min veranda och åt blåbärsmuffins, drack kaffe och bollade ämnen som fraktkostnader för sänggavlar, webbshoplösningar och Instagram (så klart).

Tydligen har jag helt glömt bort att dela med mig av detta i bloggen så vi går raskt vidare till vårt nästa (och senaste) häng, hos Ida utanför Umeå i slutet av September.

200928 - fabulous coworking

Vi åkte hemifrån okristligt tidigt (strax före åtta på morgonen vilket inte är min bästa tid på dygnet om man säger så) och kom fram till Ida lagom i tid för frukost.

200928 - fabulous coworking

Elden sprakade i vedspisen (exakt en sån som finns i Kvaved!) och skapade den allra bästa mysstämningen i höstrusket.

200928 - fabulous coworking

Ida hade dukat upp mumsig frukost och ägg från hennes egna hönor. Sådan här lyx hoppas jag ha snart också.

200928 - fabulous coworking

Anna dokumenterade som ett annat instagramproffs.

200928 - fabulous coworking

200928 - fabulous coworking

Så fort man öppnade altandörren från köket kom hönsen springande i hopp om att få något gott kastat till sig.

200928 - fabulous coworking

Jag hade på mig grön tröja och hade storkameran med mig. Ibland måste den ju också få komma ut och rastas.

200928 - fabulous coworking

Sedan började mastermind-biten. Det funkar så att vi delar med oss, en och en, vad vi kämpar med just nu, utmaningar vi har. Och sen får de andra feedbacka och peppa. Och så går vi varvet runt.

Det resulterade i en hel del anteckningar och ett behov av choklad.

200928 - fabulous coworking

Jennie var med. <3

200928 - fabulous coworking

Och Anna.

200928 - fabulous coworking

Och vår fina värd för dagen, Ida.

200928 - fabulous coworking

Så mycket tankar och känslor och inspiration och pepp som rörde sig i rummet att taket nästan lyfte.

200928 - fabulous coworking

Se vilken nöjd tjej!

200928 - fabulous coworking

Och när det blev sen eftermiddag sa vi tack och hej för Jennie skulle hem och slakta tuppar. Och det var den måndagen!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En söndagspromenad till Huggsjöstugen

Glad alla hjärtans dag! Jag ska snart iväg till Jennie och Jon och preppa inför Företagargalan i Övik ikväll men först tänkte jag vi skulle