Vecka 47 | Internetdagarna och SNÖ!

Den här veckan har jag föreläst lite, smidit lite silver och haft lite ångest. Lite upp och lite ner alltså, hela livets smörgåsbord!

Förra måndagen var det dags för ännu en föreläsning – dock min allra första på Internetdagarna! Lite av en milstolpe. Jag har varit på Internetdagarna ett par gånger förut, jag minns till exempel när jag ställde ut 2014 och pitchade Better Bloggers för branschen. Oj så länge sedan det var men egentligen inte alls.

PREACH!

Jag fick hänga med Sara en massa och det var banne mig inte igår. Hurra!

På måndag kväll gjorde jag något så ovanligt som att gå ut och äta middag med vänner. Det är ju inte supervanligt och var så underbart och lyxigt. Jag och Sara och Sanna firade lyckade föreläsningar och bara att vi är allmänt awesome.

Och så kom snön till Stockholm och det var underbara 48 timmar…

På tisdagen tog jag bara bilder på snö men på onsdagen åt jag frukost med Olivia och supergulliga Hunter! Olivia driver välgörenhetsorganisationen 109 World tillsammans med bl.a. Rachel ”Yoga Girl” Bråthen och nu pratade vi om att eventuellt samarbeta till våren. Så spännande!

Sedan poddade jag med Felicia Aveklew och tog inte en enda bild där heller men det måste vi ändå göra om då vi hade sådant galet tekniskt strul och till slut försvann filerna vi hade spelat in. SUCK.

På onsdag kväll låg jag med en sömnig isbjörnshund på bröstkorgen och gjorde inte mycket alls. Det var helt underbart.

I torsdags hängde jag i Hornstull och gick på silversmideskurs! Det kommer ett helt eget inlägg om det senare i veckan.

Och så blev det helg och enligt tradition gjorde jag ingenting alls som var värt att föreviga i bild.

Blandade tankar från veckan:

» SNÖÖÖÖ, SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!

» Men va fan tog snön vägen var det allt???!!

Tipselitips:

» Jag måste tipsa om förra veckans avsnitt av We Are Influencers där Sofie och Ida från Ångestpodden gästade. Jag tycker det avsnittet var så bra!

 Förra året då?

» Förra året skrev jag ned 50 av mina mål i livet. Det kanske är dags att se över och revidera?

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

7 svar

 1. snöööön!! blev så glad av att se den i mitt flöde, eftersom vi inte fått någon i malmö än. jag hoppas att småland blir vitt och juligt i december, då ska jag njuta till tusen.

  hoppas veckan blir fin för dig, linda <3

  1. Ja, den var fin i de 48 timmar vi hade den. Jag siktar på Norrland över jul, då jädrar!!

   Detsamma Ellen! Jag önskar dig sol och krispig luft! 🙂

 2. Åhhhneeej alltså det där med filer som försvinner, när man spelat in podd (nu när jag också har en sån :DDD) det är typ min mardröm?! Det känns också som om det finns en risk att min dator dör mitt i inspelningen eftersom den har några år på nacken.

  Hoppas inspelning nr 2 blir ännu bättre för att ni redan fått öva en gång i alla fall – om man ska försöka se positivt på det.

  1. Jaaaa, jag har lyssnat! Heja heja! Men ni måste ju berätta mer om ER! Det var lite rakt på tycker jag, jag vill ha mer personlighet!! Men det kommer väl, lyssnade bara på första avsnittet. Superspännande!

   1. Åhh vad kul att du hunnit lyssna redan – roligt att höra 😀 Och älskar feedbacken, då kan vi försöka pusha in mer sånt. Jag är livrädd för att bli en för snackig/intern/boring-för-den-som-inte-känner-oss podd, hehe. Men intro-avsnittet är i alla fall en liten presentation av oss och våra bakgrunder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vem bryr sig?

Härom dagen trillade den här ned på hallmattan – Therése Lindgrens nya bok ”Vem bryr sig?”. Jag älskar omslaget! Therese ser så jädra ball ut

Årets första dopp – i havet!

Typ 70 grader varmt i bastun och 7 grader varmt i vattnet – då är det här fejset rimligt. Hallå vänner, jag är i Finland!

Webinar i Influencer Marketing

Varför ska du jobba med influencers?

Reklam Nu kommer första steget i planen för mitt företags framtid – mitt första webinar! Jag har hållit den här föreläsningen över hela Sverige och