Makeover

En sak jag hade lovat att unna mig själv när lanseringen av Social Brand Lab var klar var en helrenovering av huvudet, haha! Alltså – klipp, färg och fix av ögonbryn och ögonfransar.

När jag var på träffen med Ladies Circle förra månaden hamnade jag bredvid Mari som är frisör och det var som att ödet hade fört oss samman! Så vi bokade in mer eller mindre en heldag för makeover och i fredags var det dags.

Så här såg den klassiska förebilden ut. Frissigt hår som inte fått kärlek sedan september 2017 (!!). Det är alltså 1,5 år sedan jag klippte mig. Man kan säga att det var på tiden.

Sedan har jag ju noll ögonbryn om jag inte sminkar dem vilket resulterar i magnifikt hög panna. Och några stackars strån till ögonfransar ser man knappt heller.

Vojne. Ni märker ju att jag behövde hjälp.

Leia var så klart med! Hon höll modet uppe i ungefär två timmar sedan var hon bananas-uttråkad. Och då hade vi bara kommit halvvägs.

Först tre olika varianter av färg i håret. Och sedan fick jag hennafärg i brynen och dessutom ett ”lash lift” och färgade ögonfransar. Det är typ som att permanenta ögonfransarna så att de är böjda hela tiden! Det plus att färga dem är ett jättebra alternativ till fransförlängning, jag skulle gnugga bort förlängningarna på ett dygn = dålig investering.

Sedan skojade vi till det, fredag som det var och allt, och så mejkade Mari mig med! Blev helt kär i den gröna duo-skuggan från Nouba som hon använde så har beställt hem den.

Hon hade också en sådan där fräsig airbrushmaskin, man lägger alltså foundation, rouge och contour med en airbrush! Sjukt coolt och det blev ju riktigt snyggt!

Fyra timmar senare var renoveringen klar! Det blev tillbaka till strawberry blonde och så behöll vi längderna, tänker att jag kanske ska prova på det här med långt hår igen? Jag har ju trots allt haft mer eller mindre mycket page i ganska många år nu.

Och just – Mari satte in några slingor löshår med, för att tjocka till det lite, fint va? Jag är SÅ nöjd.

Ta-da! Vad tycks?

Tänker att jag återkommer om några veckor med rapport om hur hennabrynen och lash liftet har hållit, kan det vara av intresse? 🙂

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

15 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Bakom kulisserna på fotoutflykt!

För några veckor sedan var Rania på besök och vi spenderade en dag full med fotoäventyr, en föreläsning i stan och sedan ölprovning på kvällen.

Back to life

Hej hörrni! Glad september! Jag tänker mest försöka ignorera det faktum att det är en evighet mellan varje blogginlägg därför det äääär så tråkigt att

Kom och träffa mig på bokmässan!

Nästa vecka kommer gå ner i historien på min bucket list – jag ska nämligen närvara på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Det är så

Att utnyttja är inte att lyckas

Vet du vad som gör mig alldeles fly förbannad? Det är när företag hyllas som ”banbrytare” och ”framgångsrika” inom influencer marketing – när vad det