Den berömda glipan återvänder

Den berömda glipan återvänder

Fick mitt paket från H&M idag, det som varit uppe i Stockholm och vänt. Blusen var verkligen jättefin, liiite trång i ärmen, men no biggie. Ett större problem är dock glipan. Japp. Igen. Sitter jättefint runt midjan och överallt annars, men när det kommer till boob-partiet så passar den helt plötsligt inte längre. Jag får helt enkelt lägga ner allt vad skjortor och blusar och plagg med knäppning över tuttarna heter all together.

Eller så får jag skaffa Fashion Tape. Ni vet sån dubbelhäftande mirakeltejp som håller behag, kläder och diverse andra atiraljer på plats. Var hittar jag sånt? Gärna billigt och med subersnabb leveranstid? Anyone?

De låååånga handskarna är precis sådär lagomt kinky och lagomt classy som jag bara älskar. Me likey.

14 svar

 1. Tada! premiärkommentar. Jag brukar ha samma problem över tuttarna, är väl så när man snyggt kurvig som du och jag;) Jag brukar lösa det genom att sätta en tryckknapp mellan knapparna om du förstår vad jag menar.

 2. Hollywood fashiontape är sjuuuukt bra. Använder till massor av förut svårburna plagg! Kostar 99 kr på twilfit eller välsorterade underklädesaffärer eller på accessora.se för samma pris. Skit bra. Köp köp köp!

 3. Bjooti > Jag VET! Det är så man blir skogstokig!

  Camilla > Bra tips, men den här blusen är lite för genomskinlig så den skulle nog synas.. 🙁

  S > Tack! Beställning inlägges omgående! 😀

 4. Den där tejpen du snackade om.
  Vet att lindex har sån, vet inte hur bra det är dock, hur länge klistret sitter och så.
  Vet inte vad den kostar heller, trots att jag stod och höll i såna tidigare idag.
  Men det kan ju vara värt ett försök kanske?
  Kram

 5. Tänkte precis skriva att jag har samma problem. Hittar man en blus som sitter fint i rygg osv. kan man ge sig f-n på att den är förliten över tuttarna. Hittar man en som sitter fint över dem- så ser blusen ut som fn förövrigt. Grrr.. Har satsat på tunikor hittills men efter att ha läst alla kommentarer här kanske det finns andra lösningar…

 6. Jo tack. I know the feeling. Vi ägnade förra höstens bloggträff åt att diskutera fenomenet. I timtal.

  Jag kör Fashion Tape eller tryckknapp. Men jag har dessutom problemet att jag är axelbred. Då blir det värre. Haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Älgens Hus

En dagsutflykt till Älgens hus

Utanför Bjurholm i Västerbotten, ca 6 mil från Umeå, finns en magisk plats. Den heter Älgens Hus och är Sveriges och Europas första älgpark där

81. Hur blir du en influencer?

Så du vill bli influencer? Vad kul! Det är ju världens roligaste yrke (tycker jag) där du får blanda alla dina kompetenser och egenskaper. Att du dessutom får möjligheten och friheten att själv bestämma över din tid – det är bara en stor bonus!En sa…