Femton bilder från förra veckan

Femton bilder från förra veckan

Före jul var jag ju rätt duktig med att göra rediga veckosammanfattningar, inspirerad av Elin Kero. Vad jag dock insåg efter ett tag var att dessa inlägg inte blev roliga utan bara press att göra, så nu testar jag ett annat grepp. Veckosammanfattning, bara mindre ”uppstyrd”. Men ändå typ samma innehåll. Spännande hur man kan lura sin hjärna ändå..

Jag tycker vi hoppar in och kikar!

Förra veckan inleddes med frukost på blogghypade Pom & Flora på Söder tillsammans med Viola och Fanny från podden ”Add to Bag” (SÅ genialt poddnamn!).

De intervjuade mig för ett avsnitt de skulle göra om influencers och avsnittet finns förresten ute nu, lyssna här!

Fannys stil alltså. Så galet härlig! Hon får allt att se så… enkelt ut. Enkelt och naturligt och CHICT. Loves.

Efter poddintervjun gick jag runt runt i en park med Leia medan jag blev intervjuad av UNT (mycket intervjuer nu) och sedan gick vi till Fikabaren för lunch och jobb.

ÄLSKAR caféer där Leia får vara med. Så jädra många pluspoäng i min bok. Så här satt vi hela eftermiddagen.

Efter ett tag anslöt Carin och jag gjorde veckouppslag i min Bullet Journal och hon räknade matte (hon läser alltså mattekurser FÖR KUL?!. Så underligt). Det var så himla mysigt att bara sitta där och dricka kaffe och jobba på sitt och småprata lite. Älskar älskar detta.

På tisdagen sprang jag på en massa möten men fotade ingenting och sedan på Alla Hjärtans Dag på onsdagen hade jag en dejt med den här finingen!

Flora hade precis kommit hem från författarbesök i Kalmar och vi drack kaffe och pratade jobb och hjärtesorg och hur livet förändras och hur läskigt och underbart det är. Och att Flora köpt lägenhet!!! Så fin person det här.

Sedan så gick jag till Klara (jepp, hänger här jämtjämt nu igen) och de bjöd mig på ett vaniljhjärta pga SÅ GYLLIGA. Älskar det här.

Josephine och jag lekte med min skojiga Sony-kamera. Jossan har alltså jobbat på Klara sedan jag började hänga här runt 2013 och nu ska hon sluta! Så himla sorgligt. Men kul för henne som har nya äventyr på G!

Chaquib som bossar över Klara och Jossan. Så gölliga.

Sedan blev det kväll och jag hade dejt med de finaste personerna. Vi drack margaritas och skrålade till 90-talsballader och dansade loss i ett hörn på en bar. Kanske min bästa Alla Hjärtans Dag någonsin.

<3

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Du kanske också är sugen på att läsa:

Yrke: Influencer

Mitt bokomslag!

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page och ”Yrke: Influencer” Hörrni. Idag är en helt galet spännande dag. För idag går min bok

10 bilder sedan sist

Imorse strax efter fem satt jag i bilen på väg till flygplatsen. På raksträckan precis innan man kommer fram till landningsbanan var jag tvungen att