Den vill jag ha.. och den.. och den..

Den vill jag ha.. och den.. och den..

Lipgloss Bitch är min nya idol. Hon testar och jag drar nytta av hennes lycka (och olycka). Närmast på inköpslistan står Niveas brun-utan-sol spray Sun Touch och H&M's Saltvattenspray. Oo.. och Nouba gloss! Efter Make Up Store's klubbkväll för någon månad sedan så har jag odlat ett alltför stort intresse för smink. Smink är inte billigt, och tillsammans med mitt sko-, kläd- och handväskberoende så lämnas ett ännu större hål i min plånbok. Äh! Vi kan bara summera det och kalla mig shoppingberoende. Finns det pengar så finns det platser att spendera dem på. Pengar är till för att användas, riiight? Ooo.. måste börja kolla Tradera med.

Allvarligt, nu måste jag börja koncentrera mig på midsommarfirandet. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig än. Och jag måste få bort flagorna från ryggen. Inte lätt när man är vig som ett kylskåp.

Ha en underbar midsommar! 🙂

Ett svar

  1. Hej Linda!
    Oerhört dyrt med smink. Särskilt om man ska köpa allt man vill ha, och det gör man ju 🙂
    Niveas bus-spray och saltvattensprayet från HM är ju dock billiga om man jämför med andra märken som har likvärdiga produkter. Man måste ju bara älska bra budgetprodukter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Årets första dopp – i havet!

Typ 70 grader varmt i bastun och 7 grader varmt i vattnet – då är det här fejset rimligt. Hallå vänner, jag är i Finland!

Att skapa en trädgård

Typ sekunden all snö och is hade töat bort från gården (eller egentligen långt innan) var planeringen i full gång kring hur jag skulle lägga

Hej och välkommen till en nystart!

I år har jag bloggat i 20 år. TJUGO ÅR! Fattar du? Helt sjukt. Inte riktigt än dock, började på hösten så det blir inte

61. Sabina Decireé

Sabina Decireé är 24 år och började göra YouTube för fyra år sedan – och gjorde snabbt succé. Idag har hon över 125 000 följare och sedan 1,5 år sedan jobbar hon med YouTube på heltid. Sabinas dröm om att bli programledare blev alltså sann – dessutom…