Den vill jag ha.. och den.. och den..

Den vill jag ha.. och den.. och den..

Lipgloss Bitch är min nya idol. Hon testar och jag drar nytta av hennes lycka (och olycka). Närmast på inköpslistan står Niveas brun-utan-sol spray Sun Touch och H&M's Saltvattenspray. Oo.. och Nouba gloss! Efter Make Up Store's klubbkväll för någon månad sedan så har jag odlat ett alltför stort intresse för smink. Smink är inte billigt, och tillsammans med mitt sko-, kläd- och handväskberoende så lämnas ett ännu större hål i min plånbok. Äh! Vi kan bara summera det och kalla mig shoppingberoende. Finns det pengar så finns det platser att spendera dem på. Pengar är till för att användas, riiight? Ooo.. måste börja kolla Tradera med.

Allvarligt, nu måste jag börja koncentrera mig på midsommarfirandet. Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig än. Och jag måste få bort flagorna från ryggen. Inte lätt när man är vig som ett kylskåp.

Ha en underbar midsommar! 🙂

Ett svar

  1. Hej Linda!
    Oerhört dyrt med smink. Särskilt om man ska köpa allt man vill ha, och det gör man ju 🙂
    Niveas bus-spray och saltvattensprayet från HM är ju dock billiga om man jämför med andra märken som har likvärdiga produkter. Man måste ju bara älska bra budgetprodukter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fixarfredag

Hej och välkommen till i fredags! Just denna fredagen var inte den bästa i mannaminne eftersom Leia och jag varit inne på akuten på natten

Hur vågar man följa sina drömmar?

Jag fick ett mail med frågan ”Jag undrar bara vad har du säga till någon som är rädd att följa sina drömmar?”. Och jag hade

Vlogg: Min midsommar 2020

Häng med till Höga Kustens skärgård och Sandvikens fiskeläge på ULVÖN där jag spenderade midsommar för andra året i rad. Ljuvligt! Se blogginlägget från midsommarafton