Det kvalificerar väl inte som “tropisk regnskur” om det håller på i två timmar?

Alltså, jag trodde att jag hade sett spöregn, men jag hade fan inte sett någonting. Här snackar vi liksom inte droppar längre utan en ridå av vattenstrimmor som inte är separerade från varandra. Så galet mycket vatten. Och det är inne på sin andra timme nu.

Eftersom jag strulat bort mitt paraply på något att alla 1000 hostels jag bott på den senaste månaden så sitter jag fint på min veranda och bloggar istället.

0

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

2 svar

  1. Jag har nog bara upplevt halvtropiskt regn, i Fort Lauderdale utanför Miami av alla ställen. Att gå ut var bara att glömma, vi satt på balkongen till vårt hotellrum och det kändes som om man satt bakom ett vattenfall. Gick knappt ens att se något för allt vatten. Häftigt och läskigt på samma gång. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hemma borta

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nu är jag på väg hem till Stockholm och lyckades för första gången faktiskt missa mitt tåg! Jag var nämligen helt inställd

OOTD: London calling

Jumpsuit – River Island / Skor – River Island / Väska – Ulrika / Badge – Influencer Marketing Hub Conference   Så här såg jag

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker