OOTD: London calling

2017-11-08 11.51.49


Jumpsuit – River Island / Skor – River Island / Väska – Ulrika / Badge – Influencer Marketing Hub Conference


 

2017-11-08 11.53.28

Så här såg jag ut när jag pratade på Influencer Marketing Hub Conference i London i onsdags. Mitt första internationella talarframträdande! Så sjukt kul och spännande med en HEL dag bara om influencer marketing. Jag lärde mig en massa som jag ska sammanfatta i ett eget inlägg och dela med mig, jag kände mig verkligen inspirerad och att jag fick med mig NY information!

Ni som lyssnar på “Vad fan håller jag på med?!” vet att jag har känt att jag stagnerat lite på inspirationsfronten på sistone så detta var verkligen välbehövt. Fler internationella influencerkonferenser får det banne mig bli nästa år!

2017-11-08 11.51.50

Och hörrni! Vi har överlevt en arbetsvecka till. Bara det är ju värt att fira! Min vecka har varit mer intensiv än vanligt, med konferensen i London i onsdags och halvdagskurs för en klass på Berghs idag. Men det gick ju lysande alltihop och nu laddar vi för vecka två av föreläsningsnovember. Men först helg.

2017-11-08 11.54.29

2017-11-08 11.51.47

Jag är så kär i de här stövletterna från River Island! Min stylist Annika (ja, nu är hon MIN stylist) plockade fram dem till Stora Influencerpriset och sedan köpte jag loss dem för att ha som scenskor (jag KAN inte gå i sådana här skor annars en hel dag). På det här viset kan man helt gå klädd i svart och ändå sticka ut lite. Vad tycker ni?

2017-11-08 11.54.31

Trevlig helg kära ni!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

2020 – En årskrönika

Gott nytt år! Det är nyårsafton och här sitter jag med en kopp kaffe och summerar året som gått. Herre vilken röra 2020 har varit.

Årets första julbord

Jag älskar julbord. Så gissa om jag blev lycklig när jag blev medbjuden av Diadonna på årets första julbord anordnat av Lidl förra torsdagen. Vilken

På besök hos Snickarglädjen

I början av mars, innan Covid-19 kom och vände hela världen upp och ner, åkte jag från Göteborg mot Stockholm och hoppade av i Herrljunga.

Annandagen

Efter två veckor i covid-bubblan bestämde jag mig för att det var dags att våga sig ut i världen igen – feberfri och med minimala