OOTD: London calling

2017-11-08 11.51.49


Jumpsuit – River Island / Skor – River Island / Väska – Ulrika / Badge – Influencer Marketing Hub Conference


 

2017-11-08 11.53.28

Så här såg jag ut när jag pratade på Influencer Marketing Hub Conference i London i onsdags. Mitt första internationella talarframträdande! Så sjukt kul och spännande med en HEL dag bara om influencer marketing. Jag lärde mig en massa som jag ska sammanfatta i ett eget inlägg och dela med mig, jag kände mig verkligen inspirerad och att jag fick med mig NY information!

Ni som lyssnar på ”Vad fan håller jag på med?!” vet att jag har känt att jag stagnerat lite på inspirationsfronten på sistone så detta var verkligen välbehövt. Fler internationella influencerkonferenser får det banne mig bli nästa år!

2017-11-08 11.51.50

Och hörrni! Vi har överlevt en arbetsvecka till. Bara det är ju värt att fira! Min vecka har varit mer intensiv än vanligt, med konferensen i London i onsdags och halvdagskurs för en klass på Berghs idag. Men det gick ju lysande alltihop och nu laddar vi för vecka två av föreläsningsnovember. Men först helg.

2017-11-08 11.54.29

2017-11-08 11.51.47

Jag är så kär i de här stövletterna från River Island! Min stylist Annika (ja, nu är hon MIN stylist) plockade fram dem till Stora Influencerpriset och sedan köpte jag loss dem för att ha som scenskor (jag KAN inte gå i sådana här skor annars en hel dag). På det här viset kan man helt gå klädd i svart och ändå sticka ut lite. Vad tycker ni?

2017-11-08 11.54.31

Trevlig helg kära ni!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Luna

Tillskott till familjen!

Jag är så nervös! Så pepp och laddad och nervös! För imorgon åker jag ner till Stockholm för att hämta hem vår alldeles nya familjemedlem

Stora Influencerpriset Fotograf: Caroline Frankesjö www.carolinefrankesjo.se

Stora Influencerpriset – här är juryn!

Fotograf: Caroline Frankesjö Nu kör vi igen! Äntligen är det dags för 2018 års upplaga av Stora Influencerpriset! Vi i Influencers of Sweden körde ju

En dag i Skuleskogens nationalpark

I hjärtat av Höga Kusten hittar man Skuleskogens nationalpark där urskogen växer tät och man kan nästan ana älvorna dansa fram i skymningen. Hit kom

Frostig skogspromenad

Minus sex grader ute och kallt som fan i köket. Jag lyckas göra upp eld i vedspisen vid första försöket och gör en triumferande spontandans