Detta har hänt…

Detta har hänt…

Om en halvtimme är det jag som bänkar mig framför tv:n och insuper alla tips och tricks som Sofi har att komma med. Fram till dess kan jag ta mig en stund vid burken och delge mig allt spännande som jag har haft för mig idag. Eller.. well.

Först var det hjärnskryklaren klockan 14 och tack vare att C kommit hem tidigare med hosta och en rinnig näsa så slapp jag ta bussen i det dassiga vädret utan brände iväg med Brittan istället. Väl där spydde jag galla och bölade i en halvtimme och försökte planera någon slags lösning på min ohållbara situation den resterande halvtimmen.

Sedan bar det av en sväng till Knalleland där jag träffade Penny och pratade om livets små helveten. Mitt i alltihopa lyckades jag knipa åt mig ett provset av Lancôme's Hydra Zen produkter på Kicks som man som Kicksmedlem fick alldeles gratis. Gratis är gott, speciellt som det ingick en liten hudanalys som mest bekräftade det jag redan visste; att min hud är torr som en kd:are på ravefest.

Efter det var det apoteket som gällde, där jag stötte på salsa-Elin, pratade lite goja, och fick med mig lite smärtstillande till kissen hem, tillsammans med medicin på öronskabb och rengöringsmousse från ACO (det sista var till mig). Storshopping på ICA för 700 kr och så åkte jag hem igen, 4,5 timmar senare. När jag kom hem hade C precis vaknat, han somnade innan jag åkte. Lika bra det, få sova bort den elaka förkylningen.

Den 24 ska jag på VIP-kväll på Vero Moda i Göteborg! De firar fem år i Nordstan med billiga kläder, gratis skumpa och tilltugg samt modevisning på Valand senare på kvällen! Fler som ska dit? 🙂

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sex dagar i Stockholm

Men titta vad jag hittade bland mina utkast här i bloggy – ett alldeles bortglömt inlägg från när jag var i Stockholm för ganska precis

Tårtprovning på Märta & chokladbiten

Tårtprovning hos Märta och chokladbiten

På mors dag fick mamma en present av mig och Johan som var lite annorlunda, och massivt sockerchockande – vi bjöd nämligen med henne på

Vad är jag mest stolt över från 2018?

I veckan gjorde jag ett inlägg på Instagram där jag berättade om vad jag är mest stolt över från 2018 och ni delade också med er