Does that make me crazy?

Does that make me crazy?

Jag svär. Det är något som gnager i min lägenhet. Under mitt vardagsrumsbord. Och det är inte katten, för hon sover snällt i soffan. Snart önskar jag nästan att det är en råtta, så att jag inte är galen.

Och tydligen kan man vara urstockholmare även fast man bara bott här en månad.

3 svar

  1. Hehe, vad är det för test jag är en ”urstockholmare” fast jag bott i djupaste Småland sen jag var 8 år. Iof har jag släkt i Stockholm och är född i Södertälje, men min kusiner i Stockholm tycker jag är en typisk smålänning, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Odlingssäsongen 2021 är igång!

Äntligen är odlingssäsongen för 2021 igång! 🌱🌱🌱 Idag åkte luktärtorna ner i jorden och dahliorna växer så det knakar uppe i gästrummet. Jag fick en

En promenad på havet

De flesta vinterdagar försvinner i ett virrvarr av kalla tår, snoriga näsor och mörker. Men sedan finns det de där dagarna då man faktiskt tar

Höstfin i håret

Jag har klippt mig! Och även fast det bara var typ i maj jag klippte mig sist så känns det som en evighet. Och det