(Bilden är tagen av mig själv, uppifrån och sedan vänd 180, så det ser ut som om jag har världens bredaste anklar!)

Blev SÅ lycklig när det damp ner en avi från posten imorse! D&G skorna som jag vann på Tradera hade anlänt! Jag var inte säker om jag skulle hinna få skorna innan Italien-resan men nu får jag gå iklädd D&G kilklackar på plajjan där nere. Är de inte underbara? Och väger ingenting. Jag kan bo i dem!

Testade de nya shortsen och Ecco-skorna på den korta promenaden till ICA. Jag är inte byggd för shorts! Eftersom jag är en flicka med lår modell större, så glider alltid shortsen upp eftersom låren gnids mot varandra när jag går. Och då kunde jag ju lika gärna haft kjol om jag ändå skulle få ”gnidskavsår”. Argh! Men Ecco-skorna är ljuvliga. Mycket bra inköp.

On a side note: Vad i hela friden är det som händer i London??

2 svar

 1. I know.. gick hem i korta surfshorts igår. Folk undrade nog om jag endera varit avancerad i sängen eller bajat på mig för så roligt gick jag för att inte få skavsår.

 2. OOohhhaaaaa vilka dojjor! Shit vad jag blir avis…men med den klacken så får jag väl böjja mig för molnen…
  Och du ecco ÄR en höjdare!!!
  Alternativet till shorts är väl… cykelbyxor!!! och hur kul är det????
  Nej, men ett par lite, lite längre…så de inte åker upp så väldans… är ju ingen speta själv direkt så jag vet…
  Oftast kort kjol eller långbyxor är det som gäller för mig!
  var försiktig med dina DG skor…
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Be inte om ursäkt för att du säljer

”Du skickar ALDELES för många mejl! Det känns spammigt och oseriöst! Det är för mycket! Jag VAR intresserad men känner nu att det nog inte

Lofoten

Vykort från Lofoten

Hej bloggen! Jag är i Lofoten! I Lofoten? På Lofoten? Oklart. Jag är i alla fall i norra Norge, ovanför Polcirkeln, i midnattssolens land. Just

36 timmar i Stockholm

Förra veckan satte jag mig på tåget mot Stockholm för första gången sedan jag flyttade till Övik. Det kändes lite underligt, speciellt i och med