Åh maj gad. Nu bokstavligt talat svämmar ebay över av ”Three Days of Rain” biljetter till hutlösa priser! Jag betalade bara ca $105 för min biljett och nu ska de ha upp till $900 för en enda biljett! Tack till Gracie, änglarnas ängel som fixade biljetter till mig och Hanna!

Jag är fortfarande helt fnittrig och bubblig efter nattens bravader. Det ska bli så underbart att äntligen få träffa alla mina vänner från JRF OCH se Julia live! Ni som känner mig väl VET att detta är en dröm som går i uppfyllelse. För bra för att vara sant.

Hanna!! RING MIG!! Nu är det bara att boka flyg och hotell och börja längta!

Nu ska jag äntligen köpa en videokamera. Jag har inte haft nån riktigt legitim anledning förrän nu, men NetonNet, here I come. Det lutar åt att det blir en Sony DCR-HC17. Förlåt mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad hände med Greta?

Greta var min andra kyckling nånsin. Hon kläcktes en dag efter Rosita i kläckaren i köket hemma i Eldsmark den 15 juli, 2020. Det var

Min Bullet Journal

Jag upptäckte Bullet Journal i slutet av 2015. Hamnade i hörnet av YouTube med ”plan with me”-videos och tutorials och blev kvar där en hel

74. Hanna Wendelbo-Hansson

Hanna Wendelbo-Hansson är designern och formgivaren som, efter att ha klättrat till toppen av karriärstegenpå ett av Sveriges största tapetföretag, hoppade av tjänsten som Creative Director och blev egen företagare med blomsterpill bland tjän…