Två bloggare kom till Kvaved

2017-08-01 19.59.31

I tisdags kväll lagom till att solen började sänka sig över Kvaved kom Katarina och Helena till byn för att hälsa på i några dagar. Och sedan dess har det varit fullt ös och jag har cirka en miljon underbart fina bilder att visa er från den här äventyrens vecka. Det är också därför jag knappt bloggat den här veckan, det har helt enkelt varit för mycket liv som har hänt.

2017-08-01 19.33.10

Men i tisdags i alla fall så kom de här två fina och gjorde mig sällskap här på landet. Och självklart drogs kamerorna fram på en gång. Jag älskar att umgås med bloggare, jag känner mig normal på något vis då.

2017-08-01 19.35.00-1

Så här glad var Katarina över att vara i Kvaved!

2017-08-01 19.58.13

2017-08-01 20.00.21

Sedan så fick hon en öl och en grilltång i näven och det är imponerande hur bra hon som vegetarian kan grilla kött alltså. Kött och majs och mammas hemodlade zucchini blev det. Det är sådan lyx att äta mat direkt från trädgården.

2017-08-01 20.07.48

Och sedan bjöd Moder Jord på en sådan där fantastisk syn som bara hon kan när regnet svepte in. Och det var min sista tisdag i Kvaved för den här gången.

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravidfotografering med syrran

Idag fyller min älskade lilla systerson Vilmer 3 veckor och det tycker jag vi firar genom att titta på några bilder jag tog på syrran

Vecka 42 | ”Ledighet” och föreläsande

Förra veckan skulle stavas ”ledighet” efter en otroligt intensiv galaperiod men det gick sisådär med det. Efter två dagar har jag en tendens att bli

Vad ska annonsmärkas och hur gör man?

Härom veckan kom en ny vägledning från Konsumentverket gällande marknadsföring i sociala medier. Egentligen riktar den sig främst till influencers (var man nu drar gränsen