Min stora nyhet!

– Reklam för min egen verksamhet –

Äntligen.

Idag får jag äntligen berätta för dig om något som jag jobbat stenhårt med i över ett halvår. Och jag är så pirrig att jag inte kan sitta still. Det känns som julafton och min födelsedag i ett enda stort paket!

Om du har hängt med i mina sociala medier och här på bloggen har du redan lite koll men nu är det dags att lyfta på locket och ge allt det som fladdrat runt lite kontext.

Det är nämligen så att om 12 dagar (men vem räknar) – den 19 januari – lanseras min första onlineutbildning. Jag är så stolt att få presentera för dig..

Social Brand Lab!

(!!!!)

Social Brand Lab är programmet jag önskar jag hade haft när jag började bygga mitt varumärke i sociala medier. Det är en utbildning som steg för steg tar dig igenom processen att bygga ditt varumärke – och därmed din business – i sociala medier. Och det är gjort för just dig som är (eller vill bli) soloföretagare, entreprenör eller influencer.

Så pepp!!! (Ursäkta alla utropstecken men jag är verkligen. Så. Pepp.)

För att fira detta så har jag en inbjudan till dig. Vill du joina mig på ett gratis webinar som jag håller där jag kommer berätta för dig om “Influencernas hemligheter – vad funkar nu?” Jag kommer dela med mig av fem strategier (som funkar nu!) för att bygga ditt framgångsrika varumärke i sociala medier under 2019.

GRATIS WEBINAR

Och vet du, efter att ha jobbat med Internet, influencers och sociala medier sedan början av millenniet har jag hunnit både göra de flesta misstagen och lära av dem. Så nu vill jag dela med mig av allt jag har snappat upp under åren till dig, så att du slipper göra samma misstag som jag.

Passa på att ta chansen och ge dig själv den här möjligheten till att kanske, kanske få leva det där fantastiska livet som du drömmer om.

» RESERVERA DIN PLATS HÄR!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

20 svar

  1. Skulle så jättegärna vilja vara med på webbinariet men jobbar då så kan inte delta 🙁 Är det något som spelas in så att man skulle kunna se det i efterhand då jag precis sitter och planerar och sätter upp mina mål för 2019?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

We Are Influencers är tillbaka!

Snart sex år sedan är det nu sedan jag släppte det allra första avsnittet av We Are Influencers (då under namnet “Bloggbusiness”), den 22 januari

Sista veckan i april.

God tisdag vänner! Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här