Hej vågkluck! Jag har saknat dig!

Bara för en vecka sedan gick det inte att gå här för snön var fortfarande så djup. Nu är den nästan borta. Så i förmiddags tog jag och Leia sikte på sjön. Äntligen.

Jag har inte varit vid sjön sedan isen släppte, det går inte att komma över bäcken nu när det är vårflod (och spången är trasig) och det har varit så mycket snö i skogen så det har inte blivit av. Men idag tog vi oss ända upp igen. Och det var balsam för själen.

Även fast denna lördag bjöd på rätt ruggigt väder och dis och blåst så var det magiskt att få höra vågklucket mot stenhällarna igen.

Leia gick totalbananas och FLÖG över sten och vatten och ris och så det blev en liten rymningsepisod av det hela, dock inte så långvarig. MÅSTE fixa GPS på henne omgående.

Se så nöjd person. Har för övrigt färgat håret lite rosa. Mycket glad över detta vårkalas.

Vattennivån var väldigt hög, i vanliga fall ligger inte den “stenen” ute i sjön utan är del av klipphällar som går längs med sjön. Så Leia blev lite förvirrad över att hon inte kunde trippa längs med vattnet på samma sätt som tidigare.

Färgerna just nu fascinerar mig. Den mörka ljungen som inte vaknat till än, de gröna granarna och liksom den dova färgskalan. Snart kommer allt ha vaknat igen. Jag längtar!

Gillar du det här inlägget? Dela gärna!

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

kommentarer

4 svar

  1. Tack och lov för vågkluck och vårkluck! ÄLSKAR! Och det är så välbehövligt, det är som att jag varje år GLÖMMER hur lång mörkerperioden verkligen ÄR!

  2. Har klickat runt på din blogg ett tag nu, tack för spännande läsning! Så inspirerande att du flyttat hem till Övik. Jag själv har bott i Stockholm i omgångar, och sen jag började arbeta med kommunikation sett det som helt givet att det är där jag måste bo för att kunna göra den typen av karriär jag vill, men fick lite av en livskris och bestämde mig hastigt och lustigt för att flytta hem till Sundsvall. Har haft lite panik men bestämt mig för att försöka få det att funka och inte ”ge upp” det jag vill göra utan mer tänka om. Tror stenhårt på oss norrlänningar och ska bli spännande att följa dig som entreprenör i Övik! 🙂

    1. Hej och tack för att du hänger här! 🙂 Åh va KUL att du bara följde din magkänsla och körde! Och det GÅR ju att jobba här uppe med, speciellt om man driver eget och skapar sitt eget jobb. Lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Skaffa barn själv – var börjar man?

När jag påbörjade min resa mot att skaffa barn själv hade jag tekniskt sett inte bestämt mig för om jag ville ha barn. Jag har

Sista veckan i april.

God tisdag vänner! Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här