Planeringsdag för 2020. Och ett norrsken.

Planeringsdag för 2020. Och ett norrsken.

Idag har jag haft besök på hemmakontoret! Jackie, min virtuella assistent, som nu har flyttat från Stockholm till Umeå (hurra!) kom hit imorse och sedan har vi spenderat hela dagen med att planera 2020. HELA året. Alla kampanjer, lanseringar, semestrar och resor, alltihopa, the whole shabang.

Det tog hela dagen, men nu är hela 2020 nedplitat på en utprintad kalender och hänger på min whiteboard. Och det känns helt surrealistiskt. Så här bra framförhållning har jag väl aldrig haft för något någonsin? Jag är orimligt pepp (och lite rädd) för 2020, jag har så mycket spännande på gång, både med Social Brand Lab men också med två nya kurser (!!) och en workation framåt sommaren.

Kommer bli ett fantastiskt år!

När vår arbetsdag avrundades runt sex-snåret meddelade Jackie att det fanns chans för norrsken ikväll, så vi tog en promenad med Leia och mycket riktigt smög norrskenet upp bakom träden!

Både jag och Jackie blev så exalterade att vi KASTADE oss tillbaka till huset för att hämta ut kameran och stativet. Och sedan fångade jag det här:

Mitt första norrsken här i Eldsmark. Jackie tog bilen och åkte hem mot Umeå och jag bara stod där, i säkert en halvtimme, och bara tittade på norrskenet som dansade långsamt över himlen.

När det är riktigt stjärnklart här i Eldsmark är det så många stjärnor att himlen är helt prickig. Detta var ändå en halvmolnig kväll.

En perfekt avslutning på en dag med löfte om ett år med en stor dos magi.

4 svar

  1. Glad för din och Leias skull att ni hittat ett hus att bo i långt bort från Stockholm. Ni får det lika bra som din vän Jonna Jinton.
    Jag följer er båda även om jag inte kommenterar så ofta.
    Lycka till med livet vid skogen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka sex med starkt selfiegame

Ikväll stänger Social Brand Lab och det känns som jag sprungit ett marathon. Ett SJUKT roligt marathon men det var långt och jag är trött.