En jävligt (o)rolig historia

En jävligt (o)rolig historia

Nu sitter jag äntligen på tåget hem från Strängnäs. Och jag är förbannad. Jag är sällan förbannad. Så nu får ni en jävligt förbannad historia.

Står på perrongen i Strängnäs och väntar på tåget mot Stockholm. 17.19. Jag har köpt min biljett i förväg som den goda medborgare jag är och står snällt och väntar där djurvagnen ska stanna.

Tåget rullar in och det visar sig att vagnen jag stått och väntat vid (längst fram) är avstängd vilket betyder att jag måste ta mig till nästa djurvagn som är några vagnar bort. Jag och en annan kvinna med två hundar börja jogga längs med tåget medan folk går av och på.

Precis när jag kommer fram till nästa djurvagn stängs dörren mitt framför näsan på mig. Jag drar maniskt i dörren för att öppna den igen men den är jättelåst. Konduktören som står en bit bort visslar i pipan och börjar veva med armarna. JAG tror att hon gör det för att föraren ska vänta och öppna dörren igen men ICKE! Jag står där med dörrhandtaget i handen och tåget rullar iväg.

Och innan du frågar – JA, konduktören såg oss. Vi var två personer med totalt tre hundar som sprang längs med tåget för att komma till rätt vagn. Och ändå viftade hon iväg tåget. Det är nog en av få gånger jag har skriksvurit rakt ut. Det krävdes djupandning på nivån att jag fick träningsvärk i diafragman för att behålla lugnet för jag höll ärligt talat på att gå apeshit.

Så imorgon tänker jag vara en sån där person som ringer till kundtjänst och klagar. That konduktör is going down.

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad fan håller jag på med?!

Vad fan håller jag på med – just nu?!

Hej kompis, glad lördag! Nu sitter jag på tåget igen till Stockholm. Ett jädra farande på mig! Den här månaden blir det mycket Stockholm, den

Lilla boken ute i världen

Inlägget innehåller reklam för “Yrke: Influencer” Alltså kan vi bara take a moment här. Jag blir tårögd. Jag blir helt tagen och tårögd när jag

Hej vågkluck! Jag har saknat dig!

Bara för en vecka sedan gick det inte att gå här för snön var fortfarande så djup. Nu är den nästan borta. Så i förmiddags

Vårvinter i skogen!

Känner ni? Solen värmer igen. Den värmer faktiskt! Idag tog jag och Leia en lyxpromenad i skogen i 1,5 timme. Hon gick lös och sniffade