Dygnet med för få timmar

Dygnet med för få timmar

De senaste 24 timmarna skulle jag kunna dela upp i en tre-fyra olika bloggar. Istället får det blir en kompakt en.

Först har vi dejten med J, aka Batman. Söt, mysig, trevlig, definitivt någon jag skulle kunna träffa igen. Ett par glas vin på Swing, pratandes om allt mellan himmel och jord. Sedan anslöt sig en av hans vänner, en skitgo tös som definitivt hade humorn på rätt ställe. Runt midnatt bar det av hemåt. Ett långt samtal med Eslöv senare och jag var ett steg från sängen. Avsminkad, tänderna borstade och nedbäddad i soffan framför Sex and the City.

Då kom messet. En halvtimme senare var jag bredvid honom. Hans armar runt mig. Hans passion, hans glöd. Omkring mig, ovanpå mig, under mig, innuti mig. Ingenting annat fanns. Bara vi.

I gryningen var han borta. Kvar var jag i den stora säng vi en gång kallat vår.

Sex timmar senare var det dags för dejt nummer två med C#2. Liseberg lockade men efter en vända på Balder och en i Kanonen så var min mage redo att kasta upp. Det blev en kort dejt. Han var inget för mig iaf. Snäll och trevlig, någon som skulle kunna bli en god vän, men inte mer. Dessutom hade någon annan tagit upp mina tankar hela dagen lång.

Det var vad det var. Om det blir mer återstår att se.

Men varför M blev fly förbannad är för mig fortfarande ett mysterium.

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: En helg med de roligaste jag känner

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som den här helgen för två veckor sedan med Sanna och Emilia. Det var några fantastiska dagar

Nattfoto

Igår kväll blev jag kär. Jackie tog med mig ut i natten med kameran i högsta hugg och lärde mig konsten i nattfoto. Vi var

Att gå från ett blankt papper

Detta inlägg är en del av ett reklamsamarbete med Blank Page Jag ligger på rygg i sängen med datorn på magen. Katten snarkar bredvid och