Efter en blöt kväll

Efter en blöt kväll

Halv fyra inatt ringde det på dörren, då var C hemma från sin firmafest, mer än lovligt sluddrig. Jag tycker han är så söt när han är full och pratar helt osammanhängade och sluddrigt. Det kanske inte normala människor skulle tycka var sött men vad kan jag säga, jag är kär. Han snubblade isäng och låg och schåpade sig över sitt onda huvud. ”Ont i huvvettt, upp i näschan.. upp på schkolgatan tjugischeuu..huvvet..” *snaaark* Ni fattar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog: På Bokmässan som FÖRFATTARE!

I år närvarade jag på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Min bok ”Yrke: Influencer” kom ju ut tidigare i år och nu var det dags

Som hemma fast lite bättre

Reklamsamarbete med Företagsbostäder Nej. Jag har inte flyttat. Tyvärr. Vore inte en sån här etagelägenhet drömmen?! Ni kanske minns att jag där i mörkaste december

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!