Efter en blöt kväll

Efter en blöt kväll

Halv fyra inatt ringde det på dörren, då var C hemma från sin firmafest, mer än lovligt sluddrig. Jag tycker han är så söt när han är full och pratar helt osammanhängade och sluddrigt. Det kanske inte normala människor skulle tycka var sött men vad kan jag säga, jag är kär. Han snubblade isäng och låg och schåpade sig över sitt onda huvud. ”Ont i huvvettt, upp i näschan.. upp på schkolgatan tjugischeuu..huvvet..” *snaaark* Ni fattar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer

137. Hälsa inifrån och ut med Oskar Arngården

Oskar Arngården jobbar som sjukhuspräst och blev för några år sedan internationellt känd på Instagram genom sitt träningskonto Crossfitpriest där han visar upp crossfitövningar och

Bland bensindoft och rusande motorer

När jag var liten, typ i tonåren, hängde jag mycket på biltävlingar. Min morbror har varit aktiv i Öviks motorklubb och rallyklubb så länge jag