Releasefrulle för Livsstilsbibeln!

Releasefrulle för Livsstilsbibeln!

Inlägget innehåller annonslänk för Bokus & Livsstilsbibeln

Happy Monyay, kompis!

Det är väl inte mer än passande att inleda denna måndag med att berätta om Josefin och Vanjas fantastiska bokreleasefrulle i fredags? (För dig som inte förstår kopplingen så är det ju så att Jossan och Vanja grundat varumärket ”Monyay Club”, extra peppade på måndagar alltså!)

Det är ju nämligen så att de här fina människorna i förra veckan släppte sin gemensamma bok – Livsstilsbibeln!!

Den är så jäkla fin och det är ju inte mer än väntat att releasefrullen skulle gå i samma anda – så jädra fint och drömmigt! Var liksom bara att sikta kameran var som helst och det blev fint.

Vi höll till på Bodhish på Södermalm i Stockholm och det bjöds på vegansk frukost och typ halva bloggeliten.

Foto: Kajsa Göransson

Själv var jag mest intresserad av underbara lilla Moon, Jossans dvärgpudel. Jag fick så mycket pussar och sedan somnade hon på rygg i min famn. Alltså !!!!!!! Det överanvända ordet ”sötdöden” har aldrig varit mer passande.

Leia-abstinensen var total.

Jag är ju på föreläsningsturné den här veckan (Örebro-Sthlm-Karlstad-Borås-Kalmar) så Leia och Silver bor hos mamma. Om du undrar.

Foto: Kajsa Göransson

Jag hade fantastiska Ida Warg till bordet och vi pratade amningshjärna och en väldigt spännande nyhet som jag snart kommer prata mer om här på bloggen.

Foto: Kajsa Göransson

Jossan och Vanja hade de bästa tröjorna (en omskrivning av ”you can't sit with us” från filmen Mean Girls) som de tyvärr tryckt upp själva i bara två ex. Jag tror dock starkt på att producera dem till försäljning, jag skulle lätt köpa en!

Michaela, Ellinor och Linn satt i en perfekt myshög mitt emot mig!

På andra sidan om mig vid bordet hade jag Claudia och OJ vilken grym tjej, jag blev fasen alldeles kär i henne. Om du läst bloggen länge så kanske du minns att jag fangirlade loss på Claudia när jag hängde backstage på Let's Dance när hon var med 2010.

Så jag påpekar lätt att vi setts förut när hon utbrister ”så KUL att äntligen träffas, jag har lyssnat på varenda avsnitt av 'We Are Influencers'!!”. Jag tappade hakan och blev väldigt, väldigt glad. Och frågade så klart om hon ville vara med i vårens säsong och det ville hon. Winning!

De här tjejerna alltså. Så driftiga, så härliga och som jag inspireras av dem. <3

Jag stannade så klart sist av alla (man får liksom vrida ur kvalitetstiden när man har chansen!) och tog sedan sikte på Centralen och Örebro där jag skulle föreläsa. Men först fick jag min bok signerade av succéduon!

ALLTSÅ!!!! Josefin och Vanja har alltså skrivit om mig i sin bok! I kapitlet som heter ”Bjussa” lyfter de ett gäng brudar de gillar extra mycket och där är jag med! Så galet chockad och tacksam över det. Tack!

Livsstilsbibeln är en handbok för att skapa sitt drömliv och är, precis som författarna, drömmig, peppig, rolig och fylld av sjukt mycket girlpower! Du kan köpa ditt ex här!

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Snö i Eldsmark

Första snön

Inatt kom den första snön till Eldsmark. När jag tittade ut tidigt, tidigt imorse låg snön vit över åkern utanför och de gulnade träden hade

MEG

Min bok ska vara klar idag. Så här sitter jag nu med panik och skrivkramp och mindervärdeskänslor och försöker klämma ur det sista ur den

Månadsrecap: Mars 2023

Mars var Norrskenets Stora Månad. Var och varannan kväll sprang jag ut och tjöt i högan sky över norrskenet som dansade över himlen. Den här